Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
MATEO prosze zastanow sie bo tak jak mowie jest to sportowe forum dyskusyjne. Daj moze chociaz na probe jak sie zprawdzi to go zostawimy a jak nie to nie. Bo jesli nic sie nie zrobi to bedzie coraz wiecej dzialow nie zwiazanych z jakakolwiek dyscyplina sportowa
pozdrawiam
Szacuny
9
Napisanych postów
4047
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20273
Jak interesujesz sie pilka nozna , to bez nowego dzialu i modowanie tez sie mozesz udzielac. Mam wrazenie, ze jak znou Ci ankieta nie wypali, to za pare dni znowu napiszesz o propozycji nowego dzialu i ze masz duzo czasu by sie tym zajac. Stary najpierw sie udzielaj bezinteresownie, bedzie zainteresowanie to wtedy moze ludzie zobacza, ze naprawde potrzebny jest taki dzial a Ty nadajesz sie na moda. Narazie ma wrazenie , ze za wszelka cene chcesz dostac reda. Nie tedy droga. Pozdrawiam
Szacuny
51
Napisanych postów
5468
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30199
Taki temat budzi u mnie ambiwalentne uczucia- osobiscie wole nowe dzialy sportowe, niz nie-sportowe, ktorych przybywa wiecej niz tych pierwszych- ale racja- sa tu fani 'nogi', ', kosza','siaty' i jeszcze wielu ,wielu innych dyscyplin- kazdy by chcial by bylo sprawiedliwie, a wtedy nawet osobne forum bedzie za male...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ale z drugiej strony to piłka nożna znowóż nie cieszy sie na forum takim dużym zainteresowaniem . Jak był mundial to było sporo postów na ten temat ale od tego czasu nie widziałem ŻADNEGO posta o piłce nożnej . Według mnie nowe działy powinny powstawać wtedy gdy na dany temat sporo sie dyskutuje , stąd też głównie wzieły sie "gry komputerowe" itp