Witam mam taki problem ze pracuje w trybie 3 zmianowym ,zaczlem cwiczyc jesc co 3 h posilki potrzebne do zbudowania masy i wlasnie mialem sobie obliczac kalorie w posilkach ale nie wiem ile kalori zuzywam w pracy :pracuje nad tasma zaklejam paczki z kapslami i ukladam na palecie ok 180 paczek 15 sztuka pracuja wszystkie miesnie ,meczec sie bo cieplo od maszyn bije i nie wiem ile to pochlania energii ,3000 kalorii to chyba malo.2 sprawa np koncze sniadanie o 6 rano platki owsiane ok 150g kilka rodzynek i 100 g sera ,nastepnie pokonuje 8 km w 35 mini zaczynam prace od 7 .pszerwy mam roznie ok 10 ale to jusz jest ponad 3h malo tego tylko 15 min niezdazylem rybki zjesc ostanio a jeszcze gorsze jest to ze od 10.15 musze do 3 robic i znowy 40 min do domu a to jest duzo ponad 3h co jesc ?? gdzie ?? i jak na batony proteinowe mnie nie stac.!!! pomocy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Twój problem nie jest tak poważny. Wcześniej przygotowujesz sobie posiłki, wsadzasz do pojemników i idziesz do roboty. Co do straty kalorii to skorzystaj z kalkulatorów żywieniowych http://www.dietetyk-online.pl/dietetyk.php?PHPSESSID=6e867daa467d2ffc315cf9396cab2343
Zmieniony przez - Mazuro13 w dniu 2007-03-29 13:45:05
Zmieniony przez - Mazuro13 w dniu 2007-03-29 13:45:05
...
Napisał(a)
Ale nie wiem jaki mam wydatek energetyczny kalkulator nie wie ile zuzywam energi i nie wiem jak dobrac posilki pszy takiej rozpietosci czasu , chodzi mi o posilek miedzy pszerwa a zakonczeniem pracy tj. 5h czy podwoic posilek w pszerwie ?? zjesc na zapas to chyba nie jest rozwiazanie ,czy jestem skazany na spadek masy ,przeciez po 3h organizm poczebuje nowej dawki bialka , [jestem endomorfikiem].
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!