Witam..od 2 tygodni stosuje diete na redukcje,mam 179 cm i ok 75 kg.chce zejsc z poziomem tkanki tluszczowej...szczegolnie w oklicach brzucha tzw oponka...zawsze.Cwicze juz dluzszy czas.
Trening siłowy 5 razy w tygodniu plus rano przed sniadaniem aeroby 40 min na rowerku.Przed rowerkiem biore spalacz.i jazda..:Dpo treningu pije odzywke bialkowa prysznic a pozniej moje posilki prezentuja sie nastepnujaco:
1 posilek Platki owsiane,pestki dyni,slonecznika, morele suszone, daktyle,truskawki,wszystko zalane 250 chudego mlejka
2posilek 150 gram kurczaka ryz brazowy 70 g ogorek,pomidor
3posilek 150 gram kurczaka kus kus 70 g brokuly 100 gram
trening
potreningu odrazu odzywka bialkowa i carbo i glutamina
4 posilek jakies 2 godziny pod treningu 120 kurczaka 50 ryzu brazowego pomidor
5 tunczyk,oliwa z oliwek warzywa
6 godzina przed snem odzywka bialkowa i glutamina
W dzienniku zywieniowym ktory sciagnalem stad dane sie prezentuja w miare ok ta dieta ma 1600 kalori bialko 204 wegle 177 i tluszcz jakies 15...przypada 2,8 bialka na kg, 2,4 wegli i 0,4 tluszczy.
jak oceniacie ta diete??jakies wskazowki??bede b.wdzieczny i dzieki z gory...
Trening siłowy 5 razy w tygodniu plus rano przed sniadaniem aeroby 40 min na rowerku.Przed rowerkiem biore spalacz.i jazda..:Dpo treningu pije odzywke bialkowa prysznic a pozniej moje posilki prezentuja sie nastepnujaco:
1 posilek Platki owsiane,pestki dyni,slonecznika, morele suszone, daktyle,truskawki,wszystko zalane 250 chudego mlejka
2posilek 150 gram kurczaka ryz brazowy 70 g ogorek,pomidor
3posilek 150 gram kurczaka kus kus 70 g brokuly 100 gram
trening
potreningu odrazu odzywka bialkowa i carbo i glutamina
4 posilek jakies 2 godziny pod treningu 120 kurczaka 50 ryzu brazowego pomidor
5 tunczyk,oliwa z oliwek warzywa
6 godzina przed snem odzywka bialkowa i glutamina
W dzienniku zywieniowym ktory sciagnalem stad dane sie prezentuja w miare ok ta dieta ma 1600 kalori bialko 204 wegle 177 i tluszcz jakies 15...przypada 2,8 bialka na kg, 2,4 wegli i 0,4 tluszczy.
jak oceniacie ta diete??jakies wskazowki??bede b.wdzieczny i dzieki z gory...
firenze