Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czesc
3 lata temu wracajac ze studiow do domu zaczepilo mnie 2-ch
dosc poteznych skinow z bejzbolem.
chcieli kasy,powiedzialem im ze nie mam.Odchodzac od nich,dostalem kijem w plecy (szczescie ze nie w glowe).
Blyskawicznie jednego znokautowalem, uderzajac kantem dloni
w nos.Drugi zaczal uciekac, pobieglem za nim "sprzedajac" mu kose(wycinka)i silnego kopniaka w zebra. nara i pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2024 lat
Przeczytanych tematów
0
Od treningow zapewne. A kolano od przypadkowego wykrecenia podczas sparingu. W tak glopi sposob ze to wrecz smieszne. Hans. Wszystko zalezy od tego jaka powierzchnia, w jakiej pozycji, z jaka sila. Sam kiedys, co wydaje sie niemozliwe przyjalem kiedys cios pala na przedramie (osloniete tylko "ochraniaczem" domowej roboty wata i bandaz) i nawet siniaka nie mialem. Oddalem gazrurka w szyje...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No to brawo Jacku77 ))) hehe - to mój kumpel - razem trenujemy ( teraz szukamy salki do treningu bo zima za pasem ) pozdrawiamy pana - Zbyszka Minkiewicza trenera ATK
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wiecie co może to dziwne i niech tak lepiej pozostanie ale nikt mnie nie chce zaczepic, bez jaj czasem az mnie to w****ia bo mam ochote sie wyrzyć a nie moge (sam nie lubie zaczepiać ludzi). Może jakoś dziwnie wyglądam, ale nie wydaje Mi się. Mam nadzieje ze po tym poscie nie zaczepi mnie 5 kolesi i mi nie w******lą, ale tak 1 lub 2 to mogło by >. Boruta a ty to masz jakiś niefart albo wyglądasz na ****e (bez obrazy) że Cie w kółko lać chcą, podejdz do tego w ten sposób że masz dużo okazji do zdobycia niezwykle cennego doswiadczenia!