...
Napisał(a)
Cześć wczoraj skończyłem trening siłowy o jakiejś 17.30 i do 18 zrobiłem jeszcze cario,przez co wypłukałem sporo glikogenu, potem zjadłem dopiero około 22 bo dopiero wróciłem do domu tak wyszło, dzisiaj też z rana 1 posiłek i drugi jakoś po 5-6 godzinach i do tego momentu zrobiło mi się nie dobrze trzęsły mi sie rece zrobiłem się słaby strasznie czułem głód miałem juz tak kiedyś może ze dwa razy w zyciu , czy to spowodowane głodem i tym że cukier miałem za nisko we krwi w stosunku do aktywności jaką żyje??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Nazywa się to hipoglikemia, czyli niski poziom cukru we krwi jak sam wywnioskowałeś 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
...
Napisał(a)
A posłuchaj,wiesz może czy to się leczy albo idzie z tym do lekarza. Bo wczoraj po prostu zjadłem o 14 o 18 skończyłem trening a 22 dopiero zjadłem i to same wegle złożone cały dzien bez cukrów prostych,dzisiaj rano sniadanie o 12 i zaraz zrobiłem sie głodny aż do 16 gdzie zaczęły mi się trząść ręce i zrobiło sie słabo, jestem tez taki ze szybko sie nakrecam przez co pikawa mi zaczyna walić , wcześniej miałem tak jak np byłem na akcji w straży kilka h spociłem się jak świnia i też potem czułem osłabienie i rozdrażnienie a znowu też raz wystąpiło jak na cheatmela w swieta zjadłem poł ptasiego mleczka :D Czy to po prostu normalne objawy,gadałem teraz z kolega to mowił że tez tak ma jak je nieregularnie że poci sie i słabo mu
1
...
Napisał(a)
Trzeba by przeanalizować dietę i wtedy można by coś powiedzieć
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
...
Napisał(a)
Śniadanie 60g odżywki białkowej z woda + 60g płatków kukurydzianych z czego wpada 50ww i niska ilość cukrów prostych bo na 30g maja 28g ww zł i 2g prostych i czasem łyzka lub dwie miodu do smaku, potem 6jajek (jajecznica) 4 kajzerki i masło roslinne, przed treningiem torba kaszy + 100g indyka + pomidor ogórki i po treningu torba ryzu + 100g indyka + warzywa na patelnii cała torba (mix ziemniaki, brokuły,marchew itd) Jest to dieta raczej wysoko węglowodanowa a raczej nisko tłuszczowa bo tłuszczu wpada +/- 70g no i cukrów prostych tam nie ma za dużo z tego co widać
...
Napisał(a)
Powiem tak, niektórzy jedzą rzadziej i nic im nie jest, raczej to nie wina tego i co o której jesz a prędzej problemy zdrowotne i problemy z gospodarką glukozy we krwi czy insulina
3
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły