Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
36346
Ania ale bywa tak że przed właściwym wytryskiem pare kropel tzw.preejakualatu zawiera plemniki i nawet jak facet wyciągnie pena przed finałem to i tak lipa...najbezpieczniej w usta
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7
Błagam was, teraz mnie ratujcie bo już nie mam siły.
Kiedyś samą mnie to śmieszyło ale teraz to nie jest wcale śmieszne.
Jakieś 2 tygodnie temu mój chłopak odwiedził mnie na góra 2 cm , jak nie mniej, nie było wytrysku, nie zabezpieczyliśmy się bo sami wiecie,że czasem to nawet chwila wystarczy.
Spóźnia mi się okres jak zawsze miałam regularny, teraz mam dziwne lekko brązowe plamienia, jeżeli któraś dziewczyna poważnie się na tym zna to proszę o pomoc.
Nie mdli mnie, nie mam przebarwień w okolicach pępka, jest wszystko tak jak było, ale sami wiecie jak sobie człowiek wkręca.
W sumie czuję jak mnie bolą typowo przed okresem jajniki, ale nie mam pojecia czy to nie od ciąży.
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
956
kasreh765 nie przejmuj sie, pomimo tego ze i bez wytrysku moze chlopak Cie zaplodnic jest bardzo niewielka szansa na to ze jestes w ciazy, okres spozniac sie moze i zapewne tak jest od stresu, nie wyczekuj okresu, poprostu rob to co zawsze i nie mysl o tym, wiem ze to trudne ale nie ma innej rady, okres powinien sie pojawic, sam mialem z dziewczyna przypadek ze spoznial jej sie ok tygodnia pomimo ze zawsze byl regularnie, a to wszystko spowodowane stresem, a te brazowe plamienia moga swiadczyc o zblizajacym sie okresie. pozdrawiam ;)