...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Daje się wyczuć guzki, czy jedynie zalegający tłuszcz.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jeżeli pod sutkiem nie masz grudek to nie masz czym się przejmować, bo przynajmniej twoje sutki są normalne, a nie odstające jak moje.
Nie rozumiem, czemu niektóre grubasy mają od c***a tłuszczu i sutki n ormalne, a ja jestem w miare chudy ( 182, 75 kg ) i borykam sie z tym probleme,ktory przysparza mi rozstrojow nerwowych. Skoncze niedługo 17 lat ...
Nie chodzi mi o wielkosc cycek, bo jak sutki sie zmniejszają(przy wpływie zimna ), to te cycki wyglądają w miare przyzwoicie, ale te suty to zyciowa porazka. Czuje sie gorszy od innych ...
Nie rozumiem, czemu niektóre grubasy mają od c***a tłuszczu i sutki n ormalne, a ja jestem w miare chudy ( 182, 75 kg ) i borykam sie z tym probleme,ktory przysparza mi rozstrojow nerwowych. Skoncze niedługo 17 lat ...
Nie chodzi mi o wielkosc cycek, bo jak sutki sie zmniejszają(przy wpływie zimna ), to te cycki wyglądają w miare przyzwoicie, ale te suty to zyciowa porazka. Czuje sie gorszy od innych ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!