Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1455
Zbliżam sie powoli do konca cyklu na "COMPETITIVE EDGE LABS M-DROL".
1-2tydzien 1 tabs
3-4tydzien 2 tabs
+ Essentiale forte po PH oraz przed spaniem i po skonczonym cyklu Hepatil 3 razy dziennie 1 tab.(1-2 opakowanie)
Ale nurtuje mnie jedno pytanie czy bedzie potrzebny Clomid po tak lajtowej sesji.I jezeli sadziecie ze tak to miło by bylo jakby ktos rozpisal ile tabsow bede potrzebowal i jak brac.
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1455
Znaczy wejde teraz w etap 2 czyli po 2 tabsy ale zadnych zmian nie zauwazyłem(jak narazie) oprocz przyrostow :DD
Ale czytalem ze nawet gdy sie nie czuje ze sie jest zblokowanym przyda sie poniewaz spadki beda mniejsze. Jak to jest?
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1455
Tak mam...dlugo sie nad tym zastanawialem i teraz nie załuje poczekam teraz do czerwca i zaczne drugi taki sam cyk poniewaz w opakaowaniu jest 90 tabsow:)...a te dane dzieki temu uległy zmienie :)Hehe
PS:zapomnialem dodac ze odrazu po tym PH 6 tygodni na Mono
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1455
Chodzi mi tylko o ten Clomid!! czy jezeli nie zauwaze zmian po cyklu warto bedzie sie nim truc?
I jezeli juz mam go brac to odrazu po PH razem z Mono czy chwile poczekac z tym Clomidem i ofc dawkowanie
Szacuny
12
Napisanych postów
2864
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52118
co za łebcykl na mdrolu to lajtowa sesja wg ciebie?? weź sobie jakiś rozum w tabsach lepiej kup, bardziej sie przyda w tej chwili niż clomid. Brak słów...