Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106331
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
za dużo kombinujesz daj wini i tak je wkomponuj aby je skonczyc da tyg po cypio
nie srodkami robisz masę/wycinkę tylko dietą !! ot tyle.
winem jest dobrze kończyć cykl .
Szacuny
4
Napisanych postów
941
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14072
Super, zrobię metę z winem, w październiku mam operacje barku i na tym cyklu muszę się wyżyć ze tak powiem, później będę miał dłuższą przerwę to i wątroba się zregeneruje :)
Teraz jeszcze nie wiem w jaki sposób jeść, nie lubię łamać tych tabletek możne być na przemian tab mety, tab wina ?
Jakie ilosci jakich osłonek do dwóch orali? wystarczy 1tab. esentiale badz eseliw do jednej tab mety/wina?
Jest sęs dorzucic 1/2paczki sally?
Szacuny
4
Napisanych postów
941
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14072
sory chodziło mi o 1, abo 2paczki sally polskiej 25tab po 4mg, lecytyna nie duzo tansza kiedys trafilem promocje w aptece na Esseliv paczka po 10zł :) To ile tej sally trzeba zjesc?
Szacuny
7
Napisanych postów
423
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3290
Ja osobiście zaczynałem od 8mg konczac na 24mg, ale jestem bardzo podatny na tego typu srodki. Dawkowanie to 16-32mg dziennie, czyli na miesiąc potrzeba jakies 6 opakowan po 25tabs 4mg.
Szacuny
4
Napisanych postów
941
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14072
jak lepiej jesc eseliv forte 2tab. 3razy dziennie (do sniadnia obiadu i kolacji), albo 1tab do 10mg oralu? I jeszcze jedno ostatnie pytanie jak bym zwiekszył dawke do 25mg mety i 25mg wina to tez bedzie ok nie przesadnie?
Zmieniony przez - Gazzz w dniu 2015-05-25 11:28:57