Hmm... mam 5 ampułek deki "Norma" greckiej oryginal. W sumie wychodzi 10ml deki. Tylko niewiem jak to z tym dawkowaniem tej deki.. co 7 dni mam dawac strzala 2ml? czy co 7 dni strzał 2mg? Aha... beda po tym jakies zauwazalne efekty czy raczej bardzo male? Bo sie juz zamieszalem i chyba jestem w bledzie. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Elo!
Hmm... mam 5 ampułek deki "Norma" greckiej oryginal. W sumie wychodzi 10ml deki. Tylko niewiem jak to z tym dawkowaniem tej deki.. co 7 dni mam dawac strzala 2ml? czy co 7 dni strzał 2mg? Aha... beda po tym jakies zauwazalne efekty czy raczej bardzo male? Bo sie juz zamieszalem i chyba jestem w bledzie. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tomaszeq bylbym Ci wdzieczny za odpowiedz, szkoda, ze nie chcesz mi pomoc bo niemam sie do kogo odwolac z tym pytaniem a to edzie moj 1 cykl sterydowy.
...
Napisał(a)

pomyśl logicznie
-jak odmiezysz 2mg
- a nawet jak ci się to uda to cykl trwał by ponad 70 tygodni
...
Napisał(a)
Masz deke grecka czyli 2ml = 200 mg a Ty masz bic 200 mg co 7 dni cyzli cala ampulke cyzli 2 ml i cykl ma trwac 8 tygodni minimum 

...
Napisał(a)
kużwa te avatary mi się w oczach plączą bo tamszeq miał kiedyś tego ganglanda
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
nie tamszeq tylko tomaszeq 

I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
sama dedca ,a tym bardziej w takiej dawce nic ci nieda .......ale
piszecie że minimum 8amp. spoko.... tylko że mój 1szy cykl składał się z 5amp. faktem fakt że to mało ale łącząc ją z czymś (w moim przypadku 10amp.Silki + 100...no wsumnie wyszło 85tab. winka) mam na myśli test oczywiście i do tego np. 50winka 10mg. można coś już kombinować......to moje zdanie...... tak na marginesie u mnie +6kg. w 7tygodni.
piszecie że minimum 8amp. spoko.... tylko że mój 1szy cykl składał się z 5amp. faktem fakt że to mało ale łącząc ją z czymś (w moim przypadku 10amp.Silki + 100...no wsumnie wyszło 85tab. winka) mam na myśli test oczywiście i do tego np. 50winka 10mg. można coś już kombinować......to moje zdanie...... tak na marginesie u mnie +6kg. w 7tygodni.
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
jaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 mg hehehheheheheheh to bylo fantastyczne woghle dam ci soga za ta wypowiedz bo jest tak strasznie zabawna hehhehehe
Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!