Mam takie pytanie, mianowicie czy moze cos sie stac z glowo z dnia na dzien, tzn jakis udar , jakas choroba psychiczna moze mnie dopasc?I to doslownie ze jestem normalny normalny a tu nagle tak jak by jakis kopniak i juz jestem inny, jest to mozliwe?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ale co dokładnie miałoby się stać Tobie?
Co zaobserwowałeś innego niż zwykle w swoim zachowaniu?
Co zaobserwowałeś innego niż zwykle w swoim zachowaniu?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
przed udarem wysstepuja czesto objawy, ktore, jezli wylapiesz, pozwola na jego wyprzedzenie
"OBJAWY UDARU MÓZGU
* mdłości;
* nagłe występujące falowo, silne bóle głowy;
* zaburzenia mowy;
* porażenia dolnej części twarzy (czasem więc opadający kącik ust);
* objawy porażenia ruchowego;
* zaburzenie czucia po jednej stronie ciała;
* utrata świadomości; "
ze strony pierwszapomoc.net.pl
Zmieniony przez - wytrysk w dniu 2008-09-28 23:34:18
"OBJAWY UDARU MÓZGU
* mdłości;
* nagłe występujące falowo, silne bóle głowy;
* zaburzenia mowy;
* porażenia dolnej części twarzy (czasem więc opadający kącik ust);
* objawy porażenia ruchowego;
* zaburzenie czucia po jednej stronie ciała;
* utrata świadomości; "
ze strony pierwszapomoc.net.pl
Zmieniony przez - wytrysk w dniu 2008-09-28 23:34:18
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
...
Napisał(a)
hm nic takiego nie mam ale jestem czesto zdezorientowany, taki rozbity sie czuje, i mam glupie mysli hmmm, nie umiem czerpac przyjemnosci z zycia tak jak wczesniej wszystko wydaje sie takie glupie :P bez sensu i to wszystko raczej nie mam zadnych zaburzen mowy itd a i jeszcze zapominam rozne blachostki, rodzice mowio ze sobie wmawiam ale sam juz nie wiem co o tym myslec... pozdrawiam
...
Napisał(a)
w pewnych momentach czuje sie zupelnie normalnie tak jak zawsze, ale czesto cos zapominam co mialem powiedziec... to najczesciej mi sie zdarza...
...
Napisał(a)
Mam to samo, często zapinam jakiś rzeczy i wogóle taki jakby nieszczęśliwy z reguły jestem. Mam to samo.
...
Napisał(a)
a wlasnie jeszcze zapomnialempowiedziec o wzroku jest taki jakis inny taki nie jak zawsze hmmm taki jak by ostrzejszy widze tak jak by bardziej zdezorientowany i tak jak by w grze komputerowej nie wiem jak to opisac, co sadzicie o tym?
...
Napisał(a)
Myslę że z twojo głowo jest coś nie tak.Możesz być pod wpływem demona jęśli opuścileś ostatnia mszę.Było takie zdarzenie,co?Myślę że to może to.Najlepiej psychiatra,anafranil ci zapoda,palnik nie stanie,ale *** z tym,mułek będzie konkretny.Ale żadnej nerwicy ani nic,odrealniony będziesz.
...
Napisał(a)
nic mnie nie opetalo bylem u egzorcysty on mowi ze wszystko wporzadku i bylem na 2 egzorcyzmach i te bylo ok a zadnych psychotropow nie bede bral bo to bez sensu, mysle ze to moze byc jesienna depresja ale dzis pujde chyba do psychiatry i zobaczymy co mi dolega, pozdrawiam
...
Napisał(a)
Flitch niestety to wg mnie depresja lub nerwica , z jednej do drugiej bardzo blisko . Nie martw się , to na pewno żaden udar ;)
zdrowia!
zdrowia!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!