...
Napisał(a)
Witam mam pytanko czy ktoś brał już taki środek jak Combo / Mixy i jak to działa oraz jak brać.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mixów jest obecnie min kilkanascie sprecyzuj pytanie o jaki mix Ci chodzi
...
Napisał(a)
j.w. lecz osobiście preferuje podawanie osobno wszystkiego poza mixem testa
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
niestety takie są realia że jakośc dużej częsci produktów ug pozostawia wiele do zyczenia wpakowujac sie w taki mix możemy się niezle rozczarować bo zamiast np propa trena mastera jest sam test w dobrej dawce osiedlowy koks nawet nie zauwazy tego ale dobry zawodnik juz tak a jesli szykuje sie np do startu to jest mała obsuwa
...
Napisał(a)
BlendoteX(deca 100+enan 150) ,RapidteX(Tren A 75mg, T. Prop 75mg, Masteron 75mg), Tri-Trenabol 150(50mg Acetate, 50mg Enanthate, 50mg Hexa), Mix-Med(Master 50mg, Tren A. 75mg, T.Prop 100mg) oto kilka z nich ,pytam po prostu z ciekawości choć nie powiem że nie jestem zainteresowany .
...
Napisał(a)
sa jeszcze w UK takie mixy ze paranoja meta + master + cos jeszcze jakos tak niestety nie pamietam wszystko w plynie
...
Napisał(a)
Takie mixy w jednym ml moga byc bolesne, ja bym wolał podawac kazdy srodek z osobna ale w jednej strzykawce 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!