Witam mam zdiagnozowe WZW typ B I przez zła interpretacje i pomylenie nadkwasoty z niedokwasota zoladka ( podobne objawy )zablokowaniem produkcje kwasu solnego poprzez branie IPP , problem polega na braku trawienia w zoladku nic mi tak nie pomaga jak ogorek kiszony do kazdego posilku ( mam betaine HCL, enzymy, ocet jablkowy , krople zoladkowe ) i nic nie daje pożądanego efektu kapusta kiszona też , ale wystarczy że zjem ogorka kiszonego jednego do posiłku i żadnego problemu z trawieniem nie ma lecz od ogorka kiszonego uciska mnie watroba co wiąże.sie że złym samopoczuciem i jestem pewien że to od ogorka watroba uciska bo już testowałem to parę razy a kapusta nie daje takiego efekty jak ogorek , co może jeszcze dawać taki efekt jak ogorek co będzie łatwo dostępne w sklepie? Soku z buraka kiszonego jeszcze nie próbowałem ile by go pic przed.posilkiem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jest to forum sportowe i bardzo ciężko nam odpowiedzieć na pytania dotyczące terapii czy leczenia. Porad medycznych nie powinno się udzielać w internecie, szczególnie jeśli ktoś nie ma wykształcenia medycznego. Jak to się mówi... "Leczenie zostawmy lekarzom".
Pozdrawiam,
Inez Gorońska Mistrzyni Polski Bikini fitness
https://www.instagram.com/inezgoronska/?hl=pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!