Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Hym, więc jestem sportowcem i żadne bąble i odciski mi nie straszne lecz gdy zauwazylem to spanikowałem 0o...
To było z wyglądu jak odcisk z dziurką pośrodku na mojej dłoni...
Więc jak to z odciskami robiłem, pumexem go i wio... a z tego zaczęła lecieć krew...
Dalej nie mówie bo przestałem cokolwiek robić.. może mi ktoś powiedzieć od czego to jest i Co to jest? oraz jak sie tego pozbyć :/// bo czasami jak chce coś złapać to zaboli a jak komuś daję cześć ( podanie ręki ) to głupio to wygląda :/
Szacuny
42
Napisanych postów
4230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26217
na tym forum bardziej od sztangi ale w dziwnym miejscu bo "pomiedzy palcami" ...mozeto nie był odcisk a kurzajka a jak rozdrapałes to, to teraz tak wygląda...
zdr.
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
Szacuny
42
Napisanych postów
4230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26217
to lepiej udaj sie do lekarza - chirurga... on to wtedy wycina lub jesli masz kogos w rodzinie kto pracuje w laboraturium to popros zeby zamroził ci ją ciekłym azotem...
mozesz tez spróbowac jakiegos leku w aptece bez recepty, ostatnio puszczali przeciez takie reklamy ze jest taki srodek juz dostepny...
i uwazaj zeby Ci sie nie rozniosło, bo lubi sie roznosic... ale z 2 strony najlepiej goi sie na powietrzu wiec tez nie zaklejaj, poprostu musisz uwazac czego dotykasz i unikac najlepiej uzywania tej reki
zdr.
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2009-02-16 17:48:31
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®