Wiem, ze cell tech'a powinno się brac po treningu, a w dni nie treningowe rano na czczo. Czy w dni nie treningowe moge zastapic cell techa czyms innym, nie potrzebuje rano dodatkowych węglowodanów. Kolejne pytanie czy jeżeli porcję 100g cell techa rozłożę na 2. Jedną przed (40g) a drugą po(60g) treningu osłabi to jego działanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz brac mono zamiastcell techa w DNT jak najbardziej
w ogole jest to dosc dziwny preparat., ja bralbym gora 40g na porcje jedynei potreningu (braki kreatyny uzupelnilbym pojedynczą formą)
w ogole jest to dosc dziwny preparat., ja bralbym gora 40g na porcje jedynei potreningu (braki kreatyny uzupelnilbym pojedynczą formą)
...
Napisał(a)
Kupiłem 3 kg za 80 zl więc raczej nie przepłaciłem, a węgle po treningu i tak sie przydadzą. Myślisz, że zwykle mono w dni nietreningowy będzie ok? Czy moze zastapić to jabłczanem?
...
Napisał(a)
ja wole mono od jablczanu, wiec bralbym mono.
3kg cell techa to jest ok 300g kreatyny z cukrem. 80zl - rewelacyjna cena to to nie jest (mono vitala 31z, 3kg cukru - ok 9zl...), ale nie mozna powiedziec zebys przeplacil...
3kg cell techa to jest ok 300g kreatyny z cukrem. 80zl - rewelacyjna cena to to nie jest (mono vitala 31z, 3kg cukru - ok 9zl...), ale nie mozna powiedziec zebys przeplacil...

...
Napisał(a)
a jeszcze jedno, Napisłeś, że maksymalnie bys bral 50 g cell-techa (czyli 5 g kreatyny) po treningu to moze polaczyc go z jakims stackiem przed treningowym. na przyklad DYMATIZE XPand Energized (w porcji mam 4,5 g kreatyny)
...
Napisał(a)
mozna jesli chcesz
choc sa bardziej chwalone opcje niz XP.
xplode, crack, shotgun
z polskich - np nitro ener
choc sa bardziej chwalone opcje niz XP.
xplode, crack, shotgun
z polskich - np nitro ener
...
Napisał(a)
...
no dobra skasowalem to
Zmieniony przez - kasteta w dniu 2009-07-26 13:01:47
no dobra skasowalem to

Zmieniony przez - kasteta w dniu 2009-07-26 13:01:47
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!