...
Napisał(a)
Witam, mam pytanie co do tego srodku z axio czy ktos juz doswiadczyl brac i czy warto ?? Mam dylemat czy ten srodek czy tradycyjnie suste. Nigdy nie bralem zadnego cypionatu z zadnej firmy, wiec dlatego pytam sie czy moze ktos bral generalnie mi chodzi glownie o Axio z tej firmy bo mam dylemat wlasnie co wybrac czy suste z innej firmy czy axio cypionat ? Dodatkowo mam pytanie tez co do boldenonu z Axio, bo nie wiem ile brac ? Napisane jest niby ze jest stezenie 200 mg, ale z tego co orientuje sie praktycznie to nie mozliwe jest w dece podobno tak ale z boldenonu nie da sie takiego stezenia uzyskac i tez pytanie kieruje do tych co brali boldka z axio czy biorac 2 centy w tyg czyli 400 mg wedlug firmy axio odczuwali to czy lepiej 3 robic w tyg. Bo moje zalozenie jest takie ze chce brac 500 tescia i 400 boldenonu wiec chcialbym widziec ile tego boldenonu brac bo nie wiem czy jest tam te stezenie co opisuja. Dlatego prosze o wypowiedzi osob ktore braly boldenon z axio i cypionat ??? pozdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wlasnie bije bolda z axio 500/week i czuc dobrze, zylki wychodza az milo
Viva La Vida Loca
...
Napisał(a)
500 tyg. ? czyli ile 2.5 centa tyg soku ? czyli mowisz ze czujesz to dobrze wiedziec dzieki za informacje.
...
Napisał(a)
cypionat fajny srodek ,bold tez,fajny cyklik z tego bedzie.Co do axio to mailem stycznosc tylko z winem oral,ale ze swiss cypio i bold jest dobry bardzo,jesli tak samo dobry jest z axio to bedziesz zadowolony
Zmieniony przez - QRCZAK84 w dniu 2008-04-04 13:24:29
Zmieniony przez - QRCZAK84 w dniu 2008-04-04 13:24:29
...
Napisał(a)
wbijam razem z enanem co 3 dni troche wiecej jak cent takze wychodzi okolo 500 na tydz
Viva La Vida Loca
...
Napisał(a)
Dobra juz w sumie wiem co i jak. Bo wlasnie dostalem informacje od swojego pana X ktory ma rozne witaminy ze przyszla susta z axio 325mg i deca 275 mg wiec juz mam sprawe rozwiazana bo przynajmniej wiem ze jest pewne to ale wdzieczny bym byl za informacje jezeli ktos bral suste z axio i dece :) pozdr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!