Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
302
biore na czczo tak jak zalecacie 10 gram creafusion po przebudzeniu i po jakis 10 minutach dostaje biegunki (sraki). byłem u lekarza i stwierdził,ze jestem zdrowy,ale odradził mi przyjmowanie tego środku(creafusion). ale jezeli jest on dopuszczony do sprzedarzy to przeciez nie moze byc szkodliwy. jak to jest? to normalne ze powoduje efekt laksacyjny??! może dla niektórych to nie problem ale jak np. biore cf przed szkołą to w szkole mi sie chce a tam nie ma tak łatwo w ubikacji, no i wogóle nie powinno sie tak dziać chyba. jak to jest?
Szacuny
48
Napisanych postów
3393
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15438
tego typu "niespodzianki" zdarzaja sie najczęściej osobom, które nie przyjmowały dotąd preparatów wspomagajacych. CREAFUSION jest dosyc złożonym preparatem i jego adaptacja przez organizm może nie byc natychmiastowa. Tego typu historie mogą sie także zdrarzać np. przy nagłym zmianie sposobu zywienia, lub wprowadzeniu do jadłospisu pokarmów dotąd nie spożywanych
Zmniejsz dawkę jednorazową do 5g i zobacz czy biegunka minie
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
Szacuny
91
Napisanych postów
14530
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62110
czasem tak jest, mnie pogoniło po proszku cytruliny... :/ albo hmb :/
Różnie bywa, dlatego zmniejsz dawkę o pół i jeżeli będzie dobra, przyjmuj jej więcej. Jeżeli wczesniej brałeś 2x10g, to teraz bierz 4x5g. w oodpowiednim odstepie czasowym.
Szacuny
22
Napisanych postów
4429
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32976
Prawdopodobnie masz zbyt wrazlie jelita by przyjmowac proszek rano - sproboj dawke creafuion dac o innej porze dnia - np. przed snem ok.1.5h po posilku.
jezeli to nie pomoze to zmniejsz dawke