Otóż mam problem, bo dowiedziałem się ogolnie już dawno, że czarny chleb jest zdrowszy i dłużej się rozkłada. Im ciemniejszy i im więcej ziaren tym lepiej, a w biedronce jest jeden taki czarny, ale on wydaje sie taki wilgotny i nie jest taki hmm smaczny, bo ogolnie łatwo się rozpada i nie jest taki kruchy i suchy. Jaki byście polecali chleb, i jaki wy spożywacie? Pozdrawiam ; D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
idz do normalnego sklepu i kupuj pieczywo ciemne,chleb razowy,bułki itd..
Wiadomo ze w supermarketach te produkty nie sa najwyższej jakości i wiele dodawanych jest do nich polepszaczy aby na dużej zachowywały "świeżość"
Wiadomo ze w supermarketach te produkty nie sa najwyższej jakości i wiele dodawanych jest do nich polepszaczy aby na dużej zachowywały "świeżość"
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
Chleb razowy nie moze byc brązowy, jeśli tak jest to znaczy że dodano do noego jakiegoś barwnika, chleb powinien być brunatny. Najlepiej brać ze sprawdzonej piekarni
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!