SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Brak sił witalnych

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5258

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125
Witam, mam 20 lat, ćwiczę intensywnie na siłowni i stosuję dietę . Od jakiegoś czasu czuję się strasznie zmęczony i ospały mimo tego że spie po 7-9 h dziennie. Często robie sobie drzemki w czasie dnia. Cięzko jest mi sie skupic i mam krotka pamiec, chodze taki "zmulony". Przez to wszystko na sporo spraw patrze pesymistycznie, dodam że w okresie wakacyjnym prkatycznie każdy dzień umilałem sobie "trawką". Przyjmuję żeńsczen ale nie odczuwam roznicy. Ktoś mógłby doradzić jak z tym walczyć i odzyskać siły witalne ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 798 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4213
Czuje sie dokladnie tak jak Ty i mam prawdopodobnie candidie albanis ;P idz sie zbadaj // mozesz zrobic tez test w domu

Pewnosc siebie to najwieksza broń

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
sorry za 2 posty ale przypadkowo entera wcisnalem

Rano jak wstaniesz // nic nie jedz/// przygotuj letnia woda /// napluj tam od kopa jak wstaniesz // na wszelki wypadek jeszcze obok tego plunij drugi raz sciagajac sline z calej jamy ustnej

i poczekaj do 1h ale zwykle po 10-20 min juz widac
Jezeli bedziesz mial podobnie jak ten gosciu // albo troszke lzej to masz candidie

Jest to dobre bo to darmowy i dosyc pewny test

tutaj filmik masz jak to wyglada

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125
Dzięki, a wiesz może na jakiej zasadzie są te badania wykrywające candide ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rozne sa np posiew z kału , z krwi // kolanoskopia / wymazy jamy ustnej itp.. a co ze szklanki wyszlo Tobie ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21546 Napisanych postów 71012 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574850
Zacznij od podstawowych badań lab z glukozą, jonogramem oraz TSH włącznie. Choć podejrzewam, że od intensywnej aktywności fizycznej, braków w diecie problem się pojawił.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Badania tego jeszcze nie zrobilem, w tym tygodniu postaram sie zrobić i napisze jaki efekt. TSH mam w normie bo ostatnio robiłem, glukoze chyba też. Może faktycznie masz racje krzykacz, sporo czasu trzymałem odpowiednia diete, poszedłem na studia i teraz ciezko jest dostarczyc odpowiednia ilosc ale sie staram. Ogólnie to są dni kiedy czuje sie lepiej i normalnie ale niepokoi mnie fakt ze swędzi mnie czasem odbyt ; / ( bez glupich postow )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21546 Napisanych postów 71012 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574850
Zbadaj kał na pasożyty, względnie wymaz. Internista może też zbadać per rectum.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 232 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4070
albo może to poprostu niedobór magnezu ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 232 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4070
albo może to poprostu niedobór magnezu ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wszystko co powiedziales mowi ,ze masz candidie ale jak powiedziales o swedzacym odbycie to jestem w 99% pewny ,ze ja masz :/ swedzacy odbyt spowodowany jest wlasnie przez candidie // tez to mam ///// wez szklanke teraz i od kopa plunij 2x zbierajac sline z jamy ustnej // nie czekaj do rana // ja zamiast czekac do rana zrobilem test tak w srodku dnia jak teraz i mimo to wyszla mi ona... jak nie wyjdzie to zrob jeszcze rano

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ból w okolicy nerek

Następny temat

holesterol

WHEY premium