Witam od jakiegoą czasu gdy robię brzuszki to np po 30 zrobionych gdy opadam na podłoge to nie mam czcucia w okolice nerek zeby zacisnac miesnie zeby sie zatrzymac przed polozeniem i nie wiem co jest grane moze wy mi doradzicie...aha i jeszcze jedno co zrobic gdy widac znaczne wieksze miesnie po prawej stornie ciala np. motyl z prawej strony mam wiekszy niz z lewej i co zrobic w takiej sytulacji ?z góry dzienki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Odnośnie "motylków" czy bicepsów asymetria się zdarza, niekiedy udaje się zminimalizować różnicę - w tym celu wpadnij do działu TRENING i poprś o radę.
Może za mocna się forsujesz, obijasz tę okolicę ciała, lub poprostu porządnie ćwiczysz aż do pełnego zmęczenia.
Może za mocna się forsujesz, obijasz tę okolicę ciała, lub poprostu porządnie ćwiczysz aż do pełnego zmęczenia.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
a może zwróć uwagę na moesnie pleców , czyli prostowniki, one tez pracyują, za twarde podłoze , sprobuj zrobic na ławce skosnej!
...
Napisał(a)
A pozatym wzmaczniasz jakos prostowniki ? Pewnie nie...no i pocwiczyc technike.Brzuszki maja to do siebie,ze tak naprawde tylko czesc ruchu angazuje miesnie brzucha,reszte wlasnie prostowniki i okolice.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!