Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
29
Napisanych postów
3095
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25822
A wiec nic mi sie niechce nie mam na nic sily czuje sie non stop przemeczony w tygodniu to juz wogole nie mam na nic sily pracuje fizycznie ale sadze ze nie na tyle ciezko a jedyne co robie to po powrocie z pracy wchodze do lozka i gine tam bo nic mi sie niechce. Mowie przemeczenie zatem w sobote poszedlem sobie na silke w poludnie pomachalem pelen zapalu i checi i mowie p******e nie baluje zregeneruje sie przez weekend a tu cala niedziela przespana sily na nic w dodatku barki mnie ciagna jak h**.
Lece suste pmp 600mg e week i winko 20-30mg balkana. Czy cos jest nie tak czy poprostu mnie przezienie lapie bo zauwarzylem migdalek jeden lekko powiekszony i zawsze mnie gardlo z rana boli.
Zmieniony przez - dzakas001 w dniu 2011-12-04 17:42:40
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Szacuny
33
Napisanych postów
5394
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70736
Nie jade po to tobie,tylko twierdze że nie masz racji.Tylku tu na forum ludzie mają problemy z winem inj.Co w życiu realnym się nie zdarza.
jak jest coś dobre to chwale,śmieci neguje.
Nie mam w tym żadnego interesu,koło chóója mnie to lata.
Forum powinno być rzeczowym źródłem informacji a nie podwórkiem dla grupek wzajemnej adoracji.
Co do tego wina,sądze że nie miałeś go w ręku i nie znasz nikogo kto by to wbijał,także twoje argumenty są wyssane z palca i mają się nijak to realiów.
Twoja opinia jest podyktowana niechęcią a nie brakiem działania czy syfami.
Produkcja wina to nie taka prosta sprawa jak ugotowanie soku.Tutaj już trzeba troche zainwestować.Także samo z siebie już wychodzi że łepki się za to nie biorą.
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2011-12-06 19:09:27
Szacuny
418
Napisanych postów
20242
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
171137
dzakas, zmien suste z pmp na testo prolongatum 500mg. Swoja droga to mnie zdziwiłes Krzysztofie, raz juz sie przejechałes na suscie pmp, to po gupi ch.... znowu wchodzisz w to samo?? masz inna alternatywe, moze troche drozsza gdzie zawsze byłes usatysfakcjonowany wiec powiedz mi co Cie tak zaslepiło??
Szacuny
29
Napisanych postów
3095
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25822
Nie poprostu kupilem jej 3buteleczki i troche czasu jej brania wychodzi. Prolongatum dla mnie w sumie niezbyt pewne i jeszcze male stezenie a dosyc drogo wychodzi najbardziej zadowolony bylem z sherginga testovironu 4 strzaly i efekty widoczne golym okiem.
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Szacuny
86
Napisanych postów
14048
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
165707
moja rada - odpuscic sus pmp. przei.eba.lem sie na niej tragicznie. wsiadz na porzadny towar, bo ten moim zdaniem jest trefny. cos tam siedzi, ale ledwie co. 3 tygodnie sie przemeczylem i zaczalem bic omke, bo to bylo nie do zniesienia, co sie ze mna dzialo - ciagle spac, wody ze mnie odeszly tak, ze wchodzilem w ciuchy z tamtego roku, libido mniej niz zero.
Szacuny
29
Napisanych postów
3095
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25822
libido jest przynajmniej u mnie i lekkie gino sie pojawilo