zaczne od poczatku 3 lata temu bylem na kuracji testosteron metanabol i jakis nandrolon NIE BYLO ODBLOKU
pol roku temu bylem u endokrynologa z badaniami wszystko jest w normie testosteron wysoki estriol w gornej granicy
poszedlem tam gdyz moj maly przyjaciel nie pali sie do dzialania jak dawniej nie jest tak twardy i nie czuje pociagu sexualnego
endokrynolog stwierdzil ze psychiatra i tak dalej sexuolog
jednak czuje ze da sie cos wiecej zrobic jednoczesnie boje sie dalszych mozliwych konsekwencji
prosze o pomoc o rady
zamowilem omnadern 250 mam jakies poklady nadzieji w tym srodku jednak nie jestem pewien czy bardziej nie uszkodze swojego zdrowia ktore moze zniszczyc mi psychike i zostanie tylko wychustac sie bo mam doppiero 25 lat
sprawa wyglada tak wzwod samoczynny nieistnieje ochota na sex praktycznie znikoma
pracuje w nocnym klubie i nawet jak widze ostre dupy to mnie tylko zastanawia czemu nie mam mysli ktore powinienem miec
uprawiam czynnie sex ale nie jest to co byc powinno
panowie pomozcie mi doradzcie co moge zrobic zeby bylo lepiej czy omnadren pomoze mi w tym i potem konkretny odblok prosze o konkretne informacje i instrukcje osob ktory naprawde znaja sie na rzeczy
narazie zamowilem sustanon i proviron ale bez konsultacji z wami nie bede nic robil napprawde prosze o pomoc i nie wysylanie mnie w poszukiwaniu dalszych podobnychh tematow potraktujcie mnie indywidualnie z gory dziekuje