Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam takie pytanie otóz wczoraj zorbiłem 3 strzała omy.Robiłem go w gore uda.Wszystko spox no ale na drugi dzien zaczło mnie cholernie bolec udo.I nie boli w meijscu gdzie wbijałem tylko na dole nad kolanem>nie umie nawet zbytno chodzic
Co to mzoe byc?
Nigdy tak nie bolalo?
Teraz mi jeszcze cale spuchlo...nie umie wyprostowac nogi nawet , mysle iz to zakazenie..
Sa jakies masci lub
tabletki na zakazenie?
blagam pomozcie nie wiem co robic...
Szacuny
14
Napisanych postów
498
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2300
pozaatym:"mam od kogoś z sfd to jest pewne!"
pięknie!!!!
kuur.w.a
i teraz jakiś mod że tak powiem powinien zbanować cały dział!!!
ku.r.wa
ludzie myślcie co piszecie!!!
aha: poszukję jakiegoć legit propa!!!
ma któś "odstąpić"??
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1307
Ja miałem tak samo jak robił strzały z OMKI! Tylko, że ja miałem w dupsko i też miałem problemy z chodzeniem! Zastrzyk robiła mi pielęgniarka i sam zastrzyk nic a nic nie bolał dopiero po pewnym czasie miałem kłopoty z chodzeniem! Kumpel który walił OMKE w uda tak jak Ty to miał jeszcze większe bóle i kłopoty z chodzeniem.