no to biore sie do czytania..
widzisz ewel miałam dobre przeczucie do avonu ze raczej nie wpływa na regeneracje ale trzeba przyznac z sam efekt wizualny daje po zastosowaniu...ale chyba tanszy i ten sam da oliwa
z tym ze u mnie jest problem mały to sie nie chce wchłaniac tak jakby skora nie przyjmowała tej oliwy probowałam juz do iinych kremow dodwawc wit A i E taka z ampułek i mam wrazenie ze te preparaty sie utrzymuja jakby niewnikajac..za to z czystym sumieniem moge polecic nowy zel tej firmy avon znaczy, odchudzajacy maziam sie nim i po piersiach, aczkolwiek konsultantka mnie opier...bo to do ciała niby spala tłuszcz , ale revelacyjnie poprawił jakby gestosc skory a dopiero koncze 1 opakowanie zamienie na cos co wyczytam i znow wroce jeszcze na jeden ze tak powiem cykl,poniewaz moja skora za bardzo sie uzaleznia i przestaje reagowac..
poczytaj jeszcze o tym guam kiedys to probowałam skora rewelacyjna w dotyku..piersi tez, jak skombinuje wieksza kase to na pewno zakupie.. jakies 170 zł ale duzzy słoik ok 1000 ml u kosmetyczki jeden zabieg na piersi z tego kosztuje ok 70 zl a na całe ciało 120 wiec sie opłaca..
...ale w sumie nie jestem pewna do końca bom w końcu blomdina
widzisz ewel miałam dobre przeczucie do avonu ze raczej nie wpływa na regeneracje ale trzeba przyznac z sam efekt wizualny daje po zastosowaniu...ale chyba tanszy i ten sam da oliwa

poczytaj jeszcze o tym guam kiedys to probowałam skora rewelacyjna w dotyku..piersi tez, jak skombinuje wieksza kase to na pewno zakupie.. jakies 170 zł ale duzzy słoik ok 1000 ml u kosmetyczki jeden zabieg na piersi z tego kosztuje ok 70 zl a na całe ciało 120 wiec sie opłaca..