Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
363
witam miał ktoś juz do czynienia z tym środkiem ? mam takie pytanie czy produkowane sa amp 1ml i cyp jest barwy żółtej leko brązowawej pudelku ok jak na foto niestety wyrzuciłem swoje .
Szacuny
1
Napisanych postów
340
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16531
Na mnie mix alphy tez słabiutko działa jak i prop.Kody wszystko się zgadza.Przeszedłem na mix innego ug i libido wyj**ane w kosmos.Może kwestia organizmu
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
363
wiem jest ale chodzi mi o kolor wszedzie jest bezbarwny a ja mam zołtawy amp podelko ok napisy kropkin paski wszystko sie zgadza tylko barwa soku dziwna
Szacuny
1
Napisanych postów
90
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
632
a gdzie masz pudelko i kody sprawdzajace?? bo jak kupiles bez opakowania to masz oczywiscie podrobe kotre lataja bez opakowan. jak dla mnie dziwne bo alpha testy ma wszystkie przezroczyste bez wyjatkow.
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
363
podełko poszło do kosza orginalnie zapakowane kody 10 amp po 5 w plastikowej paczce brak ulotki jeszcze deca 250 tez orginalnie zapakowana przezroczysta z czarna kropka i paskiem jak na foto z forum. napisy na cypio wszystkie jednakowe nie zmywaja sie amp jednakowe soku po rowno w ampie zastanawia mnie kolor tylko .
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
363
dzieki za info kupilem tylko dyszke tego cypio jak nic nie pojdzie to zamienie na galenike do konca cyklu dawki po 500mg deki i testa 5ed hyba ok po ilu powinno ruszyc cos dziwi mnie to bo deka i test identycznie zapakowane kazda kropka podełko wszystko takie same dobre walki hyba
Szacuny
1
Napisanych postów
90
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
632
to sie pudelka nie wyrzuca bo skad masz wiedziec czy masz ori jak nie masz porownania?? dla mnie to jakas lipa jak cie pyio boli a kolor tego testa tez lipa. juz tu taki jeden wstawial enana oczywiscie kazdy bez pudelka... dugi nie robiles badan na poziom testa to nie gadaj ze tyci propka bylo. na towar wydajesz kupe kasy a dupe sciska na badanie za 25zl.
Zmieniony przez - majkelnight w dniu 2014-01-31 23:21:42