...
Napisał(a)
chłopaki jestem podczas cyklu z mety strasznie mnie nosi i wszystko w****ia wrrr co moge ewentualnie łykac do tego aby sie delikatnie uspokoić
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Adrian no nie wiem czy to dobry pomysł nie dosc ze mija sie z celem to po odstawieniu jeszczegorsza nerwówka
Wuwu dzięki PZDR
Wuwu dzięki PZDR
...
Napisał(a)
moze nie pij kawy ;) A tak powaznie to mozesz brac jakies dostepne bez recepty ziolowe preparaty uspokajajace, tylko wtedy nie bedzie cie rowniez na silowni nosic a to juz kiepsko. Najlepiej po prostu wytrzymaj.
...
Napisał(a)
To normalne wiec nie masz sie czym przejmowac ;)
Proponuje herbatke z melisy - moze cus pomoze
Proponuje herbatke z melisy - moze cus pomoze

...
Napisał(a)
no co Ty alko odpada to normalne chyba mam w domu takie cudeńko jak Valdispert ziołowe na uspokojenie mykam sobie czasami ale to nic nie daje...mówisz cherbatke z melisy ok spróbuje dzięki chłopaki po sogaczu dla was POZDRAWIAM jakby ktos cos chciał dopisac jakis dobry srodek tylko zeby mnie jednak nie muliło na tej siłce to bede wdzieczny ...
...
Napisał(a)
ja na soku ejstem spokojny... ale jak zdarza sie wypic 1-2 piwka i mnie ktos zdenerwuje tak mocno to wtedy ejst masakra.. 

...
Napisał(a)
Proponuje na uspokojenie cos bardziej doraznego kropelki melisa itd ziołowe nie pomoga,moi znajomi biora do mety afobam 0.25 uspokaja ,mówia ze działa i jest ok.
...
Napisał(a)
Herbatka z melisy jest ok, jednym pomaga drugim nie, ale w większości przypadków daje rade i pomaga.
Są dobre tabletki ziołowe, teraz nie pamiętam nazwy, ale na dniach Ci napisze.. Pakowane w słoiczek plastikowy, z niebieską nakrętką, na etykiecie pisze niebieskim kolorem, pogrubioną czcionką TABLETKI USPOKAJAJĄCE, słoiczek troszke mniejszy od tego w jakim pakowana jest Ruska Meta-Scan.
30 tab, koszt ~7 zł, ja miałem problemy ze snem, łykałem sobie dwie na noc, zapijałem melisą i boom, śpie
Są dobre tabletki ziołowe, teraz nie pamiętam nazwy, ale na dniach Ci napisze.. Pakowane w słoiczek plastikowy, z niebieską nakrętką, na etykiecie pisze niebieskim kolorem, pogrubioną czcionką TABLETKI USPOKAJAJĄCE, słoiczek troszke mniejszy od tego w jakim pakowana jest Ruska Meta-Scan.
30 tab, koszt ~7 zł, ja miałem problemy ze snem, łykałem sobie dwie na noc, zapijałem melisą i boom, śpie

~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!