...
Napisał(a)
czy jeśli normalnie ejstem nadpobudliwy i bardzo agresywny to na cyklu z prolo i mety powinienem brać jakieś leki na to czy cuś ;] Niechcę poprostu kogoś zabić na cyklu ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie powinieneś ani pić (pewnie jak wypijesz każdy się na Ciebie krzywo patrzy i trzeba mu dać za to w ryj) ani koksić. kup sobie melise i młotek (jak melisa nie pomoże to bij się nim po głowie
)

...
Napisał(a)
najbardziej mnie nosi jak wypije na dysko kilka piw i widzę że ktoś sie podwala do mojej panny wtedy nic mnie niezatszyma , a meliskę bendę na cyklu zażywał aby sie uspokoić ;d;d
...
Napisał(a)
ja bym proponował wizytę u psychiatry, to żadnen wstyd i dużo osób chodzi
...
Napisał(a)
trafisz na swojego co cie ustawi do pionu to ci przejdzie agresja
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
znam takich paru co po % mysla ze staja sie niesmiertelni
skonczylo sie jak jednemu z nich tlukli na lbie butelki...podzialalo jak melisa 

...
Napisał(a)
Leonstar wiadomo że trafie każdy trafi ale wiesz za dziewczynę to chyba też byś walczył jak lew nie ;d;d
...
Napisał(a)
leon dokładnie to miałem na mysli ..... jeszcze nikt mu łomotu nie wstawił zaraz spokornieje kolega ................
zamieniam miligramy na kilogramy ..... oczywiście chodzi o witamine B complex.......
...
Napisał(a)
Moje zdanie zawsze było takie same. Człowiek na poziomie potrafi załatwić wszystko bez zbędnej agresji oraz przemocy. Niestety niektórzy tak mają, że jak wypiją to im na garnek siada.
...
Napisał(a)
taaa teraz to wszyscy pokojowo nastawieni a jak przyjdzie co do czego to zabić by potrafili ;] A i niejestem takim cwaaniaczkiem co Szuka zaczepki u słabszych od siebie a i napewno nigdy agresjii nieprzejawiam wobec kobiet więc do psychiatry chyba jeszcze nie teraz ale może po cyklu się udam ;d;d;]
Polecane artykuły