SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zbyt wielka Agresja

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 15438

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51315 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
czy jeśli normalnie ejstem nadpobudliwy i bardzo agresywny to na cyklu z prolo i mety powinienem brać jakieś leki na to czy cuś ;] Niechcę poprostu kogoś zabić na cyklu ;/
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 365 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57500
Wogole nie lapac sie za towar
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51315 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
nie powinieneś ani pić (pewnie jak wypijesz każdy się na Ciebie krzywo patrzy i trzeba mu dać za to w ryj) ani koksić. kup sobie melise i młotek (jak melisa nie pomoże to bij się nim po głowie)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
najbardziej mnie nosi jak wypije na dysko kilka piw i widzę że ktoś sie podwala do mojej panny wtedy nic mnie niezatszyma , a meliskę bendę na cyklu zażywał aby sie uspokoić ;d;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja bym proponował wizytę u psychiatry, to żadnen wstyd i dużo osób chodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 83 Napisanych postów 8068 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 39197
trafisz na swojego co cie ustawi do pionu to ci przejdzie agresja

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 340 Wiek 45 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8239
znam takich paru co po % mysla ze staja sie niesmiertelni skonczylo sie jak jednemu z nich tlukli na lbie butelki...podzialalo jak melisa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Leonstar wiadomo że trafie każdy trafi ale wiesz za dziewczynę to chyba też byś walczył jak lew nie ;d;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 206 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10241
leon dokładnie to miałem na mysli ..... jeszcze nikt mu łomotu nie wstawił zaraz spokornieje kolega ................

zamieniam miligramy na kilogramy ..... oczywiście chodzi o witamine B complex.......

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 516 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3113
Moje zdanie zawsze było takie same. Człowiek na poziomie potrafi załatwić wszystko bez zbędnej agresji oraz przemocy. Niestety niektórzy tak mają, że jak wypiją to im na garnek siada.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
taaa teraz to wszyscy pokojowo nastawieni a jak przyjdzie co do czego to zabić by potrafili ;] A i niejestem takim cwaaniaczkiem co Szuka zaczepki u słabszych od siebie a i napewno nigdy agresjii nieprzejawiam wobec kobiet więc do psychiatry chyba jeszcze nie teraz ale może po cyklu się udam ;d;d;]
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

deca eap - fotki

WHEY premium