Cześć przeniosłem półautomatyczne - tematy spełniające określone kryteria w tytule, a jednocześnie nie spełniające kryteriów dla działu
strongmen. Natomiast tematy opisane słabo, bądź niejednoznacznie, musiałem jednak przejrzeć i poprzenosić ręcznie czyli wypełniać za każdym razem formularz przenosin.
Szkoda było naszej wcześniejszej pracy na tym forum, bo sporo osób może na tym skorzystać. W każdym razie, o ile nie będzie następowała kasacja najstarszych artykułów, postaram się w wolnej chwili sklasyfikować tematy i zrobić podwieszone zestawienie.
Jako zapłatę za przeniesienie dostałem ROBOTIX'a czyli czasowego bana na IP za nadmierną aktywność.
Z pogrubieniami wstrzymajmy się do momentu ustalenia przez Mateo ostatecznych warunków pogrubiania. Dotychczasowe pogrubienia poznikały, więc wytrzymajmy trochę.
Co do mojej bytności na Forum, to miałem bardzo wypełniony czas i okresami zapominałem co to znaczy Internet, mejle i telefon. Jednocześnie siedząc przy kompie aż do PRZESYTU

. Ale życie jest życiem a bytność na Forum jest formą rozrywki i odprężenia (nie zawsze, jak konstatuję ostatnio). I nie zawsze jest czas na rozrywkę.