...
Napisał(a)
mati masz brak podstawowych wiadomosci to nie srodek buduje miesien tylko to co jesz jak boisz sie wypadania wlosow po winie to brak mi slow , poczytaj bo miszasz jak diabel w kotle albo najlepiej wal antka tren prop wino omo i td i wymieciesz wszystkich na podworku
...
Napisał(a)
Dobrze wiem o tym że to nie środek buduje mieśnie tylko to co jemy ale biorąc SAA mamy jakis cel i chyba łatwiej brać odpowiedni środek do naszych celów bo przecierz nie bierze się winstrolu żeby zrobić mase ani metanabolu robiąc rzeźbe ;/ i mam podstawowe informacje, a nawet więcej tylko że nigdy nie brałem saa i chce żeby wszystko było idealne... a to że chce się uchronić od wypadania włosów to chyba lepiej niż miałbym to olać...
...
Napisał(a)
moim zdaniem solo wino to strata kasy
zaostrzysz sobie tylko apetyt na wiecej a i tak szalu nie bedzie
zaostrzysz sobie tylko apetyt na wiecej a i tak szalu nie bedzie
NOX
...
Napisał(a)
z tego co czytałem konwertuje do DHT, to powoduje wypadanie włosów... może Ty doczytaj troche
To jak wkońcu? Połączyć to z czymś? Testosteron odpada bo za mocny środek na 1 cykl, npp słabszy i wydaje mi się odpowiedniejszy... wiem że chce coś co się szybko wkręca i nie zalewa, ale czy napewno winko zambona+clen nie będzie wystarczające?
A może:
1-6 npp 50mg lub 100 mg 3x/tyg
1-6 winko oral 30mg ED
??
To jak wkońcu? Połączyć to z czymś? Testosteron odpada bo za mocny środek na 1 cykl, npp słabszy i wydaje mi się odpowiedniejszy... wiem że chce coś co się szybko wkręca i nie zalewa, ale czy napewno winko zambona+clen nie będzie wystarczające?
A może:
1-6 npp 50mg lub 100 mg 3x/tyg
1-6 winko oral 30mg ED
??
...
Napisał(a)
Najlepiej to idz za glosem serca.
Uwazam ze te ktore napisalem na 1 raz byly by w sam raz.
A apetyt niech mu robia tomku bo na 1 sie nie skonczy
To moje zdanie a on i tak wezmie mete i omnadryn.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2007-11-25 22:15:52
Uwazam ze te ktore napisalem na 1 raz byly by w sam raz.
A apetyt niech mu robia tomku bo na 1 sie nie skonczy

To moje zdanie a on i tak wezmie mete i omnadryn.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2007-11-25 22:15:52
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!