Zapraszam zainteresowanych do licytacji http://allegro.pl/item624859641_konto_steam_counter_strike_cs_i_kroniki_riddicka.html
Witam, dzisiaj mam do zaoferowania Oryginalne Gry Counter Strike Antyhologie i Kroniki Riddicka Ucieczka z Butcher Bay cena dotyczy obydwóch gier jednocześnie wysyłka również.
Stan gier oceniam na Bardzo Dobry płyty posiadają jedynie kilka małych rysek nie mających znaczenia dla wgrywania krążka.
Obie POLSKIE Wersję Językowe.
Counter Strike Antyhologie 1DVD Konto STEAM używane status VAC w dobrym stanie konto nie zbanowane użytkowane przez ogarniętego gracza.
Zarejestrowane w ESL lecz mogę dać nick i hasło do takowego konta .
Konto posiada również:
-Counter Strike Coundition Zero
-Day Of Defeat
-Ricochet
Kroniki Riddicka Ucieczka z Bucher Bay 1DVD:
Obie gry posiadają Instrukcję w pudełku .
W Razie potrzeby mogę wysłać real foto na e-maila, ponieważ nie mam aktualnie aparatu aby wykonać zdjęcie lecz stan pudełek i płyt jest niemalże idealny .
Zmieniony przez - Rasper w dniu 2009-05-01 10:59:28
Witam, dzisiaj mam do zaoferowania Oryginalne Gry Counter Strike Antyhologie i Kroniki Riddicka Ucieczka z Butcher Bay cena dotyczy obydwóch gier jednocześnie wysyłka również.
Stan gier oceniam na Bardzo Dobry płyty posiadają jedynie kilka małych rysek nie mających znaczenia dla wgrywania krążka.
Obie POLSKIE Wersję Językowe.
Counter Strike Antyhologie 1DVD Konto STEAM używane status VAC w dobrym stanie konto nie zbanowane użytkowane przez ogarniętego gracza.
Zarejestrowane w ESL lecz mogę dać nick i hasło do takowego konta .
Konto posiada również:
-Counter Strike Coundition Zero
-Day Of Defeat
-Ricochet
Kroniki Riddicka Ucieczka z Bucher Bay 1DVD:
Obie gry posiadają Instrukcję w pudełku .
W Razie potrzeby mogę wysłać real foto na e-maila, ponieważ nie mam aktualnie aparatu aby wykonać zdjęcie lecz stan pudełek i płyt jest niemalże idealny .
Zmieniony przez - Rasper w dniu 2009-05-01 10:59:28
Zapraszam serdecznie https://dreamslim.pl/ - kulturystyka, siłownia i fitness