Witam,
na sprzedaż profesjonalny atlas firmy Olymp koloru białego z zieloną tapicerką - 8stanowisk, 4stosy - łącznie 450kg samego obciążenia.
Zdjęcia są realnymi zdjęciami tego atlasu. Zachowany w conajmniej b.dobrym stanie, tapicerka w stanie magazynowym(można powiedzieć, że przeleżała), farba(prawie jak magazynowa - kilka "drobnych" otarć podczas transportu), linki itp. jak nowe. Atlas używany przez jedną kobietę(trudno w to uwierzyć, ale to prawda - prywatna siłownia w domu), a później stał nie używany.
Poniżej specyfikacja:
butterfly – miesnie piersiowe – 100 kg
wypychanie dzwigni – miesnie piersiowe – 100 kg
wypychanie nogami – 150 kg
zginanie nóg / prostowanie nóg – miesnie nóg
wyciag pionowy – miesnie pleców, ramion, tricepsy – 100 kg
porecz – miesnie pleców, ramion, brzucha
twister – miesnie skosne brzucha
ławka – miesnie brzucha
ławka – miesnie proste grzbietu
Nowy atlas kosztuje w granicach 32.000pln u mnie masz go za 1/4 wartości!!
!!CENA ATLASU - 7999pln!!
Możliwość podjechania, sprawdzenia, pytania? Zadzwoń - 883-012-200
CENA OKAZYJNA, GDYŻ ZALEŻY MI NA SZYBKIEJ SPRZEDAŻY.
Atlas kupiony dla siebie,a sprzedaję go tylko dlatego, że niestety nie mogę go używać(strop mi nie wytrzyma) - caly atlas ma łącznie prawie 1200kg wagi!!!!
Zmieniony przez - Samrock w dniu 2011-12-10 18:24:33
na sprzedaż profesjonalny atlas firmy Olymp koloru białego z zieloną tapicerką - 8stanowisk, 4stosy - łącznie 450kg samego obciążenia.
Zdjęcia są realnymi zdjęciami tego atlasu. Zachowany w conajmniej b.dobrym stanie, tapicerka w stanie magazynowym(można powiedzieć, że przeleżała), farba(prawie jak magazynowa - kilka "drobnych" otarć podczas transportu), linki itp. jak nowe. Atlas używany przez jedną kobietę(trudno w to uwierzyć, ale to prawda - prywatna siłownia w domu), a później stał nie używany.
Poniżej specyfikacja:
butterfly – miesnie piersiowe – 100 kg
wypychanie dzwigni – miesnie piersiowe – 100 kg
wypychanie nogami – 150 kg
zginanie nóg / prostowanie nóg – miesnie nóg
wyciag pionowy – miesnie pleców, ramion, tricepsy – 100 kg
porecz – miesnie pleców, ramion, brzucha
twister – miesnie skosne brzucha
ławka – miesnie brzucha
ławka – miesnie proste grzbietu
Nowy atlas kosztuje w granicach 32.000pln u mnie masz go za 1/4 wartości!!
!!CENA ATLASU - 7999pln!!
Możliwość podjechania, sprawdzenia, pytania? Zadzwoń - 883-012-200
CENA OKAZYJNA, GDYŻ ZALEŻY MI NA SZYBKIEJ SPRZEDAŻY.
Atlas kupiony dla siebie,a sprzedaję go tylko dlatego, że niestety nie mogę go używać(strop mi nie wytrzyma) - caly atlas ma łącznie prawie 1200kg wagi!!!!

Zmieniony przez - Samrock w dniu 2011-12-10 18:24:33