Szacuny
0
Napisanych postów
821
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3581
Mam WIELKA prosbe-mam zamiar dostac sie do Wyzszej Szkoly Policyjnej w SZCZYTNIE.
Jak wiadomo jestem laska,wiec nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse,poniewaz nigdzie nie jest napisane co wymagaja na egzaminach.
Bić sie umiem ,sily troche mam,uparta jestem,mam zadatki na psychologa (hiih),troszke niska jestem,bo mam tylko 162cm.
Czy ktos moglby mi pomoc??Jakies konkretne informacje moze?Moze ktos z was tam studiowal?
Szacuny
8
Napisanych postów
299
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10161
Z tego co wiem kobiety mają bardzo cieżko z dostaniem sie na kurs podstawowy, sam tam trenuje (nie uczę) ale umiejętność walki i dobra prezentacja nie wystarczy, każdy ci powie, ze w policji musisz mieć znajomości takie są realia, brutalne ale prawdziwe.
Szacuny
15
Napisanych postów
5607
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18948
hmm ...wzrost moze ci przeszkodzic...to ze sie umiesz bic nie ma dla nich zupełnie znaczenia bo sama sie o tym przekonałam to tyle...a wymagania to zalezy jesli chcesz isc po maturze to jest jakies ze 20 moze wiecej osob na miejsce masz testy i tyle,,
Bałns Bejbi Bałns
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUB[img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
oraz łojesooooCzy Avenis to jedna z tych stukniętych feministek, kobieta bokser, kominiarz itd....kotek kotek kotek kotek
1
AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie zostaniesz przyjęta dlatego że już od kilku lat nie p[rzyjmują cywili.jest to szkoła tylko dla policjantów.Najpierw wstąp do policji, a pozniej możesz isc do Szczytna.Wiem bo sam chciałem iść.
Tak jak już chłopaki powiedzieli to że umiesz sie bić jest całkowiecie nie istotne.
Liczy sie przejdziesz testy psychologicze i sprawnościowe.
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Ale fajnie. Topic o SZCZYTNIE
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
205
Napisanych postów
13874
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
158206
idź to KW, KGP, KM Policji, pownni Cię poinformować.
najlepiej w dziale kadr.
postępowanie jest dwurzędowe:
- najpierw egz. w KW (polski, historia, chyba jezyk obcy)
- pozniej to samo w Szczytnie na uczelni.
W momencie przyjęcia jestes traktowana jak funkcjonariusz Policji.
wskazane duuuzzze plecy (najlepiej jakis komedndant wojewódzki) - to smutna prawda, inni - raczej sie nie dostają.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja sądze że powinnaś dać sobie spokój.
Poszukaj pracy dla kobiet a nie kombinujesz.
Ta praca stanowczo nie jest dla kobiet, jeszcze przy twoim wzroście!
Zostaw to miejsce dla kogoś, kto bardziej przyda sie w policji.
Widziałaś program druga twarz (o kobiecie ochroniarz, jesli ta to wiesz o co mi chodzi)
No ale życze szczęścia.