"W Wielkiej Klatce Mały Ptaszek"
...
Napisał(a)
Zwracam sie do was z wielką prośbą.Potrzebuje rozpiskę cylku z 10 strzałów Omnadrenu 250 + (antyestrogen)Nolvadex + Clomid.To będzie mój pierwszy cykl.Jestem człowiekiem-nie koniem:D.Jeżeli chcecie mnie pojechac lub skomentować to darujcie sobie.Interesują mnie tylko rzeczowe odpowiedzi na posta...Z góry wielkie dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
You're going to be flamed, dude...
He he /......hehehhe jesteś człowiekiem nie koniem więc po co Omen? Dobra nie wnikam - od razu mówię, że lepiej zamienić to na prolongatum.
Chłopie aż się boję to tu pisać, bo bana dostanę
ale masz:
1-10 Omnadren 250mg
1-13 Nolvadex 10mg
1-13 Arimidex 0.5mg bo 0.25 to chyba za cienko
14-16 PCT Clomid 300/100/50 + 20mg Nolvadex
Dzień 1 300mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 2-11 100mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 12-21 50mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
He he /......hehehhe jesteś człowiekiem nie koniem więc po co Omen? Dobra nie wnikam - od razu mówię, że lepiej zamienić to na prolongatum.
Chłopie aż się boję to tu pisać, bo bana dostanę

ale masz:
1-10 Omnadren 250mg
1-13 Nolvadex 10mg
1-13 Arimidex 0.5mg bo 0.25 to chyba za cienko
14-16 PCT Clomid 300/100/50 + 20mg Nolvadex
Dzień 1 300mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 2-11 100mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 12-21 50mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Uriel, po pierwsze arimid'a nie będzie miał na 100% po drugie to Twoje PCT tyczy sie bardzo ciężkich cykli.. po 250mg tygodniowo wystarczy 1x5 5x2 10x1.. a nolve (o ile w ogóle) to bym wziął albo od 2go tyg albo dopiero jak suty zaczną rosnąć/swędzieć/szczypać itp..
...
Napisał(a)
E-lite, my brother a jakie to są ciężkie cykle, bo się już pogubiłem?! LOL
Wg. mnie, odblokowanie to odblokowanie, dobrze przecież wiemy co pewien doktor powiedział o ilości testa, która blokuje i ilości która daje wyniki! I tak jesteś zablokowany i tak, ale fakt w takim cyklu to się można faktycznie pogubić bo sam Omnadren i w takiej dawce... eeghhh!

Wg. mnie, odblokowanie to odblokowanie, dobrze przecież wiemy co pewien doktor powiedział o ilości testa, która blokuje i ilości która daje wyniki! I tak jesteś zablokowany i tak, ale fakt w takim cyklu to się można faktycznie pogubić bo sam Omnadren i w takiej dawce... eeghhh!

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
E-lite, bro a słyszałeś jak na zachodzie robią Front Loading z Omnadrenu? Podobno zadziwiające rezultaty - oczywiście w połączeniu z innymi środkami - jeden dude zrobił 21kg masy w 4,5 tygodnia. Ale po.j.eby!!!
Dlaczego Nolvę od 3 tygodnia? Przy Enanie tak, ale nie przy Omie/Suście - JMO!

Dlaczego Nolvę od 3 tygodnia? Przy Enanie tak, ale nie przy Omie/Suście - JMO!
...
Napisał(a)
Napisałem od 2go.. no wiem.. można zrobić mega loading i być BLEW BALLOON.. ale to IMO d****izm.
...
Napisał(a)
Uriel..thx za cykl...ale postaraj sie rozpisać coś bardziej czytelnego bo nie wszystko z tego rozumiem.I audiotele: co to jest Arimidex??:D podzro
"W Wielkiej Klatce Mały Ptaszek"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat