SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

masa nasion sezamu

  • Która chałwa najlepsza?

    Artykuł
    Dietetyka i zdrowe odżywianie

    Chałwa to kolejny produkt, który chciałbym porównać. Wielu z was, kocha chałwę za jej oryginalność i niepowtarzalny smak. Niestety zazwyczaj te spotykane w sklepach przepełnione są syropem glukozowym, utwardzonym olejem roślinnym i małą zawartością procentową sezamu, co stawia taką chałwę w złym świetle. Czy możemy od czasu do czasu nacieszyć się [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 27791 Data: 2017-09-09 11:13:39
  • [...] waniliowo-śmietankowy. Wartości odżywcze mogą się od siebie różnić ze względu na smaki. Składniki dla smaku Brownie: 23,3% polewa z czekolady z substancją słodzącą (masa kakaowa, substancja słodząca – maltitole; masło kakaowe, tłuszcz mleczny, emulgator – lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy), 19,5% białka mleka, 18,3% warstwa o [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2455 Data: 2016-05-26 07:16:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Olimp - BOOM-Bar

    Temat
    Olimp

    [...] składniki dla smaku karmel: 24,4% białka mleka, 20% polewa z mlecznej czekolady z substancją słodzącą (substancja słodząca – maltitole; masło kakaowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, emulgator – lecytyny (z soi); aromaty); substancja wypełniająca – polidekstroza; stabilizator – sorbitole; hydrolizowany gluten pszenny, substancja utrzymująca [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2103 Data: 2016-06-23 19:39:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nutrend - Protein Bar

    Temat
    Nutrend

    [...] mogą się od siebie nieznacznie różnić ze względu na smaki. Przykładowy Skład: smak waniliowy: syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 16 % (cukier, tłuszcz kakaowy, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator lecytyny sojowa i E 476, ekstrakt waniliowy), izolat białek sojowych, koncentrat białek serwatkowych, syrop inwertowany, [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1826 Data: 2017-06-21 13:14:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dieta Montignac

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] Wyciąć w nim kieszeń na farsz. Przygotować farsz, usmażyć watróbkę, rozdrobnic widelcem, dodać mrozony szpinak i smażyć całość, doprawic solą, pieprzem i czosnkiem. Gdy masa wystygnie włożyć ją do kieszeni, następnie zamknąć wejście wykałaczką. Włożyć do żaroodpornego półmiska i piec 50 min. w temp. 220 stop. celciusz, czesto podlewając [...]

    Odpowiedzi: 2640 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-03-28 19:51:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dieta Montignac

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] Wyciąć w nim kieszeń na farsz. Przygotować farsz, usmażyć watróbkę, rozdrobnic widelcem, dodać mrozony szpinak i smażyć całość, doprawic solą, pieprzem i czosnkiem. Gdy masa wystygnie włożyć ją do kieszeni, następnie zamknąć wejście wykałaczką. Włożyć do żaroodpornego półmiska i piec 50 min. w temp. 220 stop. celciusz, czesto podlewając [...]

    Odpowiedzi: 2640 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-02-06 17:04:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)