Witam. Udało się zrobić pierogi z mąki żytniej 2000. Wyszły całkiem fajnie. Zamierzam je jeść około raz na tydzień (4 dania/ 4 porcje). Bardzo proszę o ocenę, czy są godne uwagi jeśli chodzi o zdrowy tryb życia. Poniżej skład i zdjęcie: -1 Kg Łopatki wieprzowej -1 cebula -pieprz i sól himalajska -500 G mąki żytniej typ 2000 -1 jajo Odsmażane [...]
[...] pracy na rano a jeszcze trening trzeba było zrobić. Dzień 9 I 5 jaj II i III 250g łopatki wieprzowej Interwały IV porcja wpc Dziś już lepiej, chociaż mam kilka pomyslów na dania na które mam smaka min, jajeczniczka na boczku, schabowe w sosiku grzybowym czy fit spaghetti. Trening Dzień 8 B15 1 WYCISKANIE OD CZUBKA GLOWY SZEROKO, [...]
[...] dzień czegoś innego. Poza tym więcej zmywania. Zimą można w kuchni przykręcić kaloryfer i wtedy nawet jedzenie pozostawione na kuchence nie powinno się psuć - jakieś zupy, dania jednogarnkowe czy gulasz... Co dzień wystarczy je kilka minut przegotować i wytrzymują kilka dni. Dobrze jest używać rozmaitych przypraw, przecieru pomidorowego, a to [...]