...
Napisał(a)
Ok. A co w dni nie treningowe z posilkiem o 17 ? I jak jest z bieganiem co jesc ile przed i co po ?
...
Napisał(a)
w nietreningowe i kiedy biegasz nie dodawaj sobie ryzu do tego posilku i pozostan przy warzywach i bedzie dobrze
...
Napisał(a)
Ok. A teraz pytanko odnoscie brzucha. Chce zrzucic tluszcz i potem tylko lekko wyrzezbic i mam pytanie czy teraz jak jestem gruby mam cwiczyc brzuch np. brzuszki czy jakas seria cwiczen cala ktorych w internecie jest pelno czy dopiero jak bede juz po redukcji? Bo boje sie o to zeby nie przerobic tluszczu na miesnie tzn nie wiem jak to okreslic hmm. Moze tak, aby nie doprowadzic do sytuacji,ze nie bede mial tluszczu na brzuchu ale i tak bedzie "duzy" wiecie o co chodzi. Niby miesnie ale i tak bedzie odstawal bardziej niz klata czy tak samo..
...
Napisał(a)
Przysiady, ciągi, wyciskania, podciągnięcia, wszystko ze sztangą, albo z własnym ciałem jako obciążenie. Ćwiczenia wielostawowe są najlepsze i najwięcej fatu palą.
...
Napisał(a)
W jakim celu? Jeśli masz na nim tłuszcz to najpierw go zredukuj, a to się robi ciężkimi treningami siłowymi. Możesz oczywiście brzuch dodatkowo robić i to na pewno wzmocni mięśnie, ale nie będzie miało wpływu na redukcję tkanki tłuszczowej z okolic brzucha.
...
Napisał(a)
Ok. Wielkie dzieki, a mam jeszcze takie pytanie. Jak napisałem na poczatku jakie partie cwiczyc razem ? Mogłbys mi napisac jakby to miało wyglądać w świetle calego tygodnia? Dokladna rozpiske zrobie sobie sam ale nie wiem w jakie dni co ustawiac. Bardzo bym prosił o to.
...
Napisał(a)
Znalazłem troche czasu i ułozyłem dietę. Prosze o korektę :
7:30- jajecznica z 2 jaj + warzywa / twarog pol tlusty+jagurt naturalny (do tego czasem jakies orzechy)
10-11 Około 50-100g piersi kurczaka + 4 kromki chleba pełnoziarnistego + warzywka
14-15 Około 100g piersi kurczaka + około 100g ryzu + warzywa(sałatka np. Kapusta pekinska, pomidor, ogórek, papryka, oliwa z oliwek)
TRENING
Chwilę po treningu jakis owoc banan/jabłko - moze byc ??
17-18 Około 100g piersi z kurczaka + 100g ryzu + warzywa (sałatka)
20:00 Twarog półtłusty+ jogurt naturalny / Jajecznica z 2 jaj.
Raz na jakis czas bede starał się urozmaicać sobię posiłki np. rybką lub wedzona rybka, lubię też tunczyka wiec mysle ze z ryzem bede to jadł. Aha i zastanawiam sie czy nie za duzo tam tych sałatek warzyw itd ?Co wy na to ?
Zmieniony przez - Majkel92 w dniu 2010-01-20 20:47:18
7:30- jajecznica z 2 jaj + warzywa / twarog pol tlusty+jagurt naturalny (do tego czasem jakies orzechy)
10-11 Około 50-100g piersi kurczaka + 4 kromki chleba pełnoziarnistego + warzywka
14-15 Około 100g piersi kurczaka + około 100g ryzu + warzywa(sałatka np. Kapusta pekinska, pomidor, ogórek, papryka, oliwa z oliwek)
TRENING
Chwilę po treningu jakis owoc banan/jabłko - moze byc ??
17-18 Około 100g piersi z kurczaka + 100g ryzu + warzywa (sałatka)
20:00 Twarog półtłusty+ jogurt naturalny / Jajecznica z 2 jaj.
Raz na jakis czas bede starał się urozmaicać sobię posiłki np. rybką lub wedzona rybka, lubię też tunczyka wiec mysle ze z ryzem bede to jadł. Aha i zastanawiam sie czy nie za duzo tam tych sałatek warzyw itd ?Co wy na to ?
Zmieniony przez - Majkel92 w dniu 2010-01-20 20:47:18
...
Napisał(a)
Dzieki Morales juz to kiedys czytałem, ale teraz tez dowiedziałem sie czegos nowego. A mam takie pytanko. Jak moja dieta ? I skoro mam jesc tego kuraka 2-3 razy na dzien to czy moge sobie go przygotowywac na rozne sposoby czy tylko gotowany wchodzi w gre ? Wiem ze smażenie raczej odpada ale np taki przepis:
Składniki:
1 podwójna pierś z kurczaka
5-6 pieczarek
1 cebulka
majonez
ok. 15-20 dag sera żółtego
sól
pieprz
Jak przyrządzić?
Piersi doprawić do smaku jak kto lubi. Rozbć je na kotlety. Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę pieczarki i cebulkę, doprawić do smaku solą i pieprzem; tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi)i posypujemy grubą warstwą serka żółtego. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni. Smacznego!
Składniki:
1 podwójna pierś z kurczaka
5-6 pieczarek
1 cebulka
majonez
ok. 15-20 dag sera żółtego
sól
pieprz
Jak przyrządzić?
Piersi doprawić do smaku jak kto lubi. Rozbć je na kotlety. Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę pieczarki i cebulkę, doprawić do smaku solą i pieprzem; tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi)i posypujemy grubą warstwą serka żółtego. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni. Smacznego!
Polecane artykuły