wczoraj odkrylem z czym mozna dobrze zmieszac ovopol...nie wiem czy ktos juz wpadl na ten pomysl...Ale to bylo tak..: Ide do lodowki....z kubkiem ovo...patrze a starsza wypila mleko..wkurzony ...bylem , bo z woda to mam prawie cofki...ŁĘEeeee Ale patrze na kaloryferze stoi zsiadle mleko...(tak sie je chyba robi) , geste i kwasne....pomyslalem,....napewno lepsze to niz woda.. I ZDEBIALEM.. Ovo prawie odrazu sie rozpuscil , zero grudek , tylko takie mikroskopijne..Rozpuscilo sie prawie tak dobrze jak moj MASS20 sciteca.. Poza tym smak..kwasne mleko zabilo smak ovopolu - zapach tez...tak wiec bylem zadowolony...bo naprawde gladko i szybko poszlo- dodam ze mieszlaem tylko chwile i nie mialem shakera - tylko kubek. Mysle ze podobnie bedzie z kefirami , maslanka.... sprobujcie...mi to weszlo super.
...promocja odzywek , kliknij lewym przyciskiem myszy w prawy dolny rog mojej wypowiedzi . Nastepnie aby uaktywnic nowe menu klinij ALT+F4
Sog dla ciebie. Ale moja rada -- Róbcie w słoiku !!!!!! -- to jest super pomysł, ja kazdą odżywe w tym mieszam 0 gródek, nawet mikroskopijnych
Sprobojcie a pozniej dacie soga
Jeśli chcesz mieć w 4 tygodnie 52cm w bicepsie to nie zwlekaj !! Kliknij na link, który znajduje się w prawym dolnym rogu tej wypowiedzi
1044890874000
WaSaBi
Wysłana - 10 lutego 2003 17:34
nesq - chodzi Ci zeby wlac do sloika np mleko dodac ovo, zakrecic i zabeltac? Ja tak probowalem to mi sie grodki porobily i plywaly na powiezchni tego mleka, wyszlo w sumie tak ze zjadlem bialko i zapilem mlekiem
I'm gonna try, I'm gonna die
two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can І ℓ☺√℮ ² p∂яty
1044894871000
pur
Wysłana - 10 lutego 2003 17:38
A ja wsypuje do mleka , tylko ze na gleboki talerz , wrzucam okolo 60 g platkow kukurydzianych i mi pasuje :P
PuR
PuR
1044895086000
jarko
Wysłana - 10 lutego 2003 20:15
Ale po co sie babrac ze sloikiem ! przeciez sa szejkery z siatka specjalnie do tego przystosowane, 3 razy machniesz i gotowe. Mozna je kupic nutrendu lub sciteca w muscle.pl razem z ovopolem.. pozdro
1044904539000
Goral
Wysłana - 10 lutego 2003 20:54
Mam pytanie: Czy probowal ktos mieszania z kubusiem lub jakims innym soczkiem marchwiowym? Jak by sie dobrze rozpuszczalo to moze wyjsc niezly posilek np.: do szkolki, bardzo latwy do zrobienia(taki mini gainerek) Niech ktos to przetestuje jak moze, bo nie mam teraz na stanie Kubusia zadnego
Michał G. "GÓRAL" Nie jestem komercyjny. Udzielam porad, bo to lubie niewazne, ze co 10 min
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<< Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na [http://www.pajacyk.pl] Dzięki
Ekspert -
1044906892000
pur
Wysłana - 10 lutego 2003 22:08
Probowalem raz z jakims sokiem rozpuscic , marchwiowym chyba ... malo a bym pawia puscil...
PuR
PuR
1044911308000
MUTRA
Wysłana - 10 lutego 2003 22:23
no ja też kiedyś próbowałem na wyjeździe bo miksera nie miałem ani naczynia.*****nia, nic z tego
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć" BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA MAFIA SFD RULEZ Szacunek Lojalność Zaufanie AGILITY HANDLER PRO
On też może być sportowcem. www.dssk.pl
Znawca -
1044912224000
napalm
Wysłana - 10 lutego 2003 23:16
ludziska próbowaliscie z jogurtem ja tak robie o sobie chwale a najlepiej z żadkim jogurtem
trzymaj sie ramy to sie nie posramy
trzymaj sie ramy to sie nie posramy
1044915363000
SFD
Wysłana - 10 lutego 2003 23:16
Najlepiej mieszac w naczyniu zamknietym..sloik , shaker...zero grudek...
...promocja odzywek , kliknij lewym przyciskiem myszy w prawy dolny rog mojej wypowiedzi . Nastepnie aby uaktywnic nowe menu klinij ALT+F4
1044915376000
WaSaBi
Wysłana - 11 lutego 2003 14:42
No, z zadkim jogurtem owocowym (0% tluszczu, bez cukru) jest za***iste i jak ktos jest naprawde glodny to moze sobie to bolka zagryzac lub czyms takim
I'm gonna try, I'm gonna die
two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can І ℓ☺√℮ ² p∂яty