Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 17430 razy
słowa kluczowe: guzek  pacha 
Autor

guzek pod pacha

siwy050384

Wysłana - 28 maja 2009 13:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

hej...witam serdecznie...mianowicie mam taki problem....4 dni temu pod pacha zrobil mi sie maly guzek...wielkosci ziarnka grochu...u lekarza bylem wczoraj....ktory powiedzial ze nie wie co to jest i dal mi skierowanie badanie krwi....na wyniki musze czekac tydzien....a guzek rosnie i boli.... czy mial ktos zwas moze podobny przypadek.....prosze o pomoc....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 maja 2009 13:07 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

siwy050384

Wysłana - 28 maja 2009 13:07    Edytuj Cytuj
a chcialem dodac dla wiadomosci ze jest on pod skora,twardy,przy ucisku boli i przemieszcza sie gdy ruszam skora....

defi_ns_vp

Wysłana - 28 maja 2009 15:25    Edytuj Cytuj
Prawdopodobnie jest to ropa lub łój, która się zebrała w warstwie pod skórnej(mogło dojść do zatkania porów). Proponuje, żeby pod tym guzkiem ścisnęła skórę jakaś osoba(ale nie za mocno), tak aby się uwidocznił dobrze guzek i przekuła igłą do robienia zastrzyków(oczywiście sterylną). Teraz mniej przyjemny i bolesny etap, bo należy wycisnąć bardzo dokładnie, oczyścić płatkiem kosmetycznym i zdezynfekować. Jeżeli nadal się będzie zbierać lub paprać, to powtórz czynność ale zawsze pamiętaj o odkażaniu. Pozdro

wellcome7

Wysłana - 29 maja 2009 14:59    Edytuj Cytuj
mam nadzieję, że nie zrobiłeś tak!

warezz

Wysłana - 29 maja 2009 17:08    Edytuj Cytuj
Kurva zabiegi metodą domową... Czekaj na wyniki krwi i skonultuj ze swoim lekarzem a nie słuchaj d****i

Sine Metu

donJAZYResko

Wysłana - 29 maja 2009 17:08    Edytuj Cytuj
Po USG będzie wiadomo co to.
Węzły raczej odpadają. Nie ma co strzelać. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

defi_ns_vp

Wysłana - 30 maja 2009 11:08    Edytuj Cytuj
Warezz d****a to poszukaj przed lustrem, napisałem mu tak bo k**** miałem coś takiego i nie pisze mu rzeczy wyssanych z powietrza. Pewnie lekarze stwierdza, że krew jest okay, a reszty pisać nie muszę... -.-'

warezz

Wysłana - 30 maja 2009 15:24    Edytuj Cytuj
Nie znasz sprawy a piszesz chłopakowi co ma robic. Skad wiesz czy to co ma to to samo co ty miales. Takich jak ty powinni banowac za takie "porady"

Sine Metu

defi_ns_vp

Wysłana - 30 maja 2009 17:05    Edytuj  Cytuj
Warezz "ekspercie" miałeś coś takiego? Jak nie miałeś to może przestań k**** chłopaka nakręcać na Bóg wie co! Tysiącom ludzi się robi coś takiego przez dezodoranty czy jakieś antyperspiranty. Masz http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234009 przeczytaj sobie może czegoś się nauczysz -.-'

warezz

Wysłana - 30 maja 2009 17:16    Edytuj Cytuj
SKAD TY KURVA WIESZ CO MU SIE ROBI??? Widziales? Niech idzie do lekarza. To moze byc tylko to co ty miałeś a może nie. Proste

Sine Metu

donJAZYResko

Wysłana - 30 maja 2009 17:18    Edytuj Cytuj
Obaj piszecie głupoty.
Tylko USG wykaże przyczynę. Proste. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

guzek pod pacha

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.