...
Napisał(a)
dlatego dobrze jest robić na grillu :) Ale ściągaj skórę wiadomo do końca ci się nie uda, a potem na grilla i też trochę fatu z tego zejdzie, a smakowo jest lepsze miesko, jak się je ciągle tą pierś i pierś. Zamieniaj raz to raz to, wolniej ci się znudzi :)
...
Napisał(a)
mam grilla jeszcze stary nie jestem więc wiem pozdr
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
no ok panowie ,ale wlasnie chyba tego tlusczu powinno byc duzo skoro jestem na low carb .... a tu jeszcze bardzo duzo go trace na grilu i kalorycznosc i oplacalnosc spada . wiec jak robic ?
...
Napisał(a)
dodać zdrowego tłuszczu oliwy z oliwek! i tak ten tłuszcz nie jest najlepszej jakości
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
dieta na mase ewentualnie drobne poprawki
Następny temat
Redukcja, a posilek potreningowy.
Polecane artykuły