Szacuny
3
Napisanych postów
107
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
440
Witam
Właśnie jestem po śniadaniu, robie je w nastepujacy sposob:
250g jogurtu naturalnego 0%
60g płatków górskich
20g rodzynek
10g orzechów włoskich
20g siemia lnianego
10g chudego twarogu
wszystko sobie mieszam i wpiepszam :) bardzo pożywne :) ale mam pytanie odnosnie płatków górskich:
Czy mogę je przed tym posiłkiem spażyć we wrzątku żeby były bardziej miękkie?? Czy nie stracą wartości odżywczych? Dobre to śniadańko? bo jak zrobie w taki normalny sposób to są twarde i się nieprzyjemnie je.
N
Szacuny
2
Napisanych postów
373
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10057
Tak, teraz wyglada to zdecydowanie lepiej A co do monotonnosci, to urozmaicaj sobie, w jeden dzien owsianka i reszta tak jak napisales tutaj, a na drugi moze byc przykladowo jajecznica + oliwa z oliwek + chleb razowy. Oczywiscie wszystko ulozone tak, aby dzienny bilans sie zgadzal
Szacuny
2
Napisanych postów
373
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10057
Spokojnie mozesz je spazyc, nic sie z nimi nie stanie. A co do sniadania to za malo bialka, dodaj twarogu Oczywiscie wszystko tak, aby bilans sie zgadzal
Szacuny
3
Napisanych postów
107
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
440
a możecie mi zapodać jakieś ciekawe pomysły na śniadanie, bo wydaje mi się że z tym moim długo nie pociągne bo ciężko mi to wchodzi :/ a jajko spokojnie zmieszcze :D