Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1 tabletka H-DROL zawiera 25mg 4-chlorodehydromethylandrost-4-ene-3,17b-diol. H-DROL jest pochodną Oral Turinabol (wariant z grupą hydroksylową na 3 pozycji). 1. Jaka jest wasza opinia na temat tego środka i innych PH? 2. Czy prohormony rzeczywiście dają stosunkowo duże przyrosty siły i masy przy stosunkowo niskich skutkach ubocznych? Czy nie aromatyzują do estrogenu?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1167166358000
Sir Lee
Wysłana - 26 grudnia 2006 22:07
tak myślałem, że taka będzie opinia
Eor mógłbyś jeszcze uzasadnić tylko?
1167167239000
e0r
Wysłana - 26 grudnia 2006 22:12
Spójrz na to z innej strony:
Po co brać prohormony skoro docelowo i tak się zmienią w hormony? Po co przepłacać i niszczyć wątrobę w zamian za słabsze efekty? Po co brać środki po których musisz robić normalny odblok kupiony tam gdzie SAA?
Ekspert -
1167167575000
kult
Wysłana - 26 grudnia 2006 22:14
e0r - uzasadnij prosze, jem ph od ok poltora roku i troche zjadlem i mam inne zdanie, ale czekam na uzasadnienie
do roboty poganie...
Znawca -
1167167651000
Danielos40 SKLEP.SFD.PL
Wysłana - 26 grudnia 2006 22:15
eor: moze tak ale biorąc Ph w pewnym sensie masz gwarancje orginału a nie jak w przypadku wolnego czarnego rynku saa w PL ... jedyna zaleta imo
Porady,informacje - Sklep.sfd.pl
Znawca -
1167167731000
e0r
Wysłana - 26 grudnia 2006 23:42
Kult co mam uzasadniać? Masz napisane czarno na białym. Powodzenia w dalszym jedzeniu PH
Ekspert -
1167172951000
mancer
Wysłana - 27 grudnia 2006 02:13
H-DROL & S-DROL to nie sa prohormony, tylko raczej tzw. "designed steroids". Nie muszą do niczego konwertowac.. sa aktywne od razu.
1167181993000
ShoX
Wysłana - 27 grudnia 2006 04:13
PH mi sie nie podobaja nie lubie orali.Poza tym dzialanie koxu i srodkow anabolicznych masz sprawdzone od lat a PH to***** wie nie jest popartymi takimi badaniami a efekty uboczne niosa tez spore.
Kult albo ktoś inny, który zażywał PH i ma foty po cyklu na tym stuffie niech wrzuci fotę czyli jeśli chodzi o szkodliwość dla wątroby nie ma dużej różnicy między PH a np. metą lub winstrolem przyjmowanym oralnie, z tym wyjątkiem, że te drugie na pewno sieczą
hech a już myślałem, że PH to coś dla mnie pzdr
1167197704000
SFD
Wysłana - 27 grudnia 2006 06:49
sporo napisal anabolx o cyklach i zmaych ph tego typu takze kilka stron dyskusji w jego topiku
znajacy ph z doswiadczenie chwala nowe wynalazki
zerknij tam
osobiscie jesli najdzie apetyt wybieram ph nie saa
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2006-12-27 06:50:41