Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ćwiczę już w Gliwicach i byłem na wszystkich treningach na okrzei(znak szczególny:niebieskie kimono) ,ale nadal nie wiem jak wyglądają zawody i czy są organizowane w Polsce i jak często i czy tylko dla bardzo zaawansowanych :)
!!!!!!!!!!
Zmieniony przez - maslo w dniu 2001-10-14 12:02:17
Szacuny
0
Napisanych postów
216
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4784
Wlasnie moze mi ktos z sekcji w Gliwicach powiedziec jak mam dojechac na ta ul.Okrzei z Chorzowa. Moze byc atobus nr 6? Jesli tak to na ktorym przystanku wysiasc? Jesli nie, to co moze byc? Odpiszcie szybko, bo jutro sie chce wybrac na trening, a nie mam pojecia jak tam trafic, THX.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
z chorzowa tak
no to chyba wszystkie autobusy ktore jada na dworzec w gliwicach i jak bedziesz mijal disco bravo po prawej to na nastepnym przystanku wysiadasz i bedziesz w okolicy
a jak niezdazysz to z dworca tzn z placu piastow masz 15 min na piechote
pozdrawiam
a jak juz bedziesz pod ta szkopla ( wielki czerwony budynek) to idziesz na boisko i tam jest sala
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a jak wysiadziesz na przystanku jadac od strony Zabrza, tak jak wyjdziesz z autbusu caly czas idz przed siebie (miedzy sklepem a blokiem) i idz ta sciezka az dojdziesz do drogi. Przetnij ja wzdluz i dalej idz prosto, przejdziesz obok Technikum Kolejowego, idz dalej, miniesz garaze (uwazaj na meneli - szczegolnie na goscia z tatuazem na twarzy) idziesz dalej dalej i dojdziesz do drogi tym razem jednokierunkowej. Idz zgodnie z nakazem (czyli skrec w lewo) i caly czas nia idz az zderzysz sie z czerwona szkola :) Wejscie od strony boiska (uwazaj na braci Hermanow czasem tam grajacych), bedzie stac srebrna beta ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
1651
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
23638
boruta napisz mi gdzie mozna kupic rzeczy bad boy'a
obojetne czy sklep internetowy, czy jakis konkretny
stara siedzi w brazyli i moze sie rozejrzec
probowalem znalezc cos na inecie, ale... badboy.com.br niezbyt wiele mi mowi :>
dzieki
jezeli ktos wychodzi przed dyskoteke i zaczyna cos mowic o 1/1, to jedno jest pewne