SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

waga problem

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 587

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
mam problem z wagami,waze sie rano staje na wage jest około 63,staje drugi raz i waze 65, cały czas pokazuje inaczej ,nie wiem w czym problem ,z druga waga elektryczna mam to samo
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12166 Napisanych postów 162295 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243471
moze pochylasz cialo pod roznym katem

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
raczej nie,wlasnie robilem testy, stawałem na rozne sposoby +wigbasy,waga wskazywała cały czas ta sama liczbe,poczekałem az sie wylaczy,stanełem znowu i tym razem pokazała kilogram mniej, i ponownie ta sama wage zmiejszona o 1 kg,czyli raz 65 raz 66,waga stała w tym samym miejscu
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12166 Napisanych postów 162295 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243471
moze ma problem z tarowaniem, trudno powiedziec
na pewnoe problemu bym szukal w sprzetach

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Błonnik pokarmowy w tabletkach

Następny temat

ACL - rekonstruckja

electro
Polecane artykuły