...
Napisał(a)
Jakie są w krakowie kluby w których mozna trenować Koszykówkę i do jakiego rocznika jest prowadzony nabór?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
czy jest duża różnica między klubami takimi jak korona czy basket mechanik a tymi amatorskimi i czy do tych amtorskich łatwo się dostać
...
Napisał(a)
W Krakowie jest wiele klubów.
Przykłady:
Cracovia Kraków, osiedle oswiecenia Szkola Podstawowa 130
Grupy naborowe:
-Kazdy rocznik
SSK Basket, mechanik (jak mieskasz w Krakowie to chyba wiesz gdzie to)
Grupy naborowe:
- 1991 i nizej
Wisla Kraków, Na Reymonta
-tez chyba kazdy rocznik
Korona Krakow, Osiedle lub Ulica "Korona"
-kazdy rocznik nabor
Przykłady:
Cracovia Kraków, osiedle oswiecenia Szkola Podstawowa 130
Grupy naborowe:
-Kazdy rocznik
SSK Basket, mechanik (jak mieskasz w Krakowie to chyba wiesz gdzie to)
Grupy naborowe:
- 1991 i nizej
Wisla Kraków, Na Reymonta
-tez chyba kazdy rocznik
Korona Krakow, Osiedle lub Ulica "Korona"
-kazdy rocznik nabor
...
Napisał(a)
stary nabory to się robi w klubach dla dzieci ok między 11-13 rokiem życia. Jak byś chciał do juniorów albo kadetów od razu lub nawet do seniorów to będą większe roblemy bo w naborze każdy mozę wziąć udział. Ja jka chciałam grać w Koronie(juniorki) musiałam przyjechać i trener mnie "przetestował" tzn podstawy takie jkalinie dwutakty rzuty z zatrzymania osobiste itp...
...
Napisał(a)
A Korona dokąłdniej jest na kalwaryjskiej, zaraz koło hotelu masz sale. Banalny dojazd tramwajem.
...
Napisał(a)
a ile miałeś lat jak trener cię testował i co obejmowało ten test co muszę potrafić w zadowolający trenera poziom by mnie przyjął do drużyny?
...
Napisał(a)
jak wygląda taki test robiony przez trenera mający sprawdzić czy sie nadaje do drużyny czy nie?
...
Napisał(a)
edytuj posty
http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
...
Napisał(a)
co przychodząc na pierwzy trening muszę mieć opanowane na dobrym poziomie
...
Napisał(a)
Krotko mowiac musisz miec wszystko opanowane. Starszych zawodnikow (junior i wiecej) niebierze sie za nic.Za nic bierze sie do minikosza bo mozna ich wiele nauczyc. Musisz poprostu umieć rzucac, ale rzucac w sensie ze nie przed klaty tylko znad glowy:] kozłować, dwutakty ;]
Zmieniony przez - over0 w dniu 2008-02-24 11:24:55
Zmieniony przez - over0 w dniu 2008-02-24 11:24:55
Polecane artykuły