od 3 dni biore thermal pro i nei zauwazylam zadych objawow o jakich piszecie:/niepoce sie nie czuje kolatania serca nie bije wcale szybciej wogule nic zadnych objawow ...cos jest nie tak?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wszystko w porzadku
załoze sie ze bierzesz po jedzeniu
wz sobie naczczo i wtedy sie odezwij
-=[
BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ
]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >Zł
TA MYŚL Quart`a<
załoze sie ze bierzesz po jedzeniu
wz sobie naczczo i wtedy sie odezwij

-=[

Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >Zł

...
Napisał(a)
gdzieś już widziałem podobny post!
D>T>K>K>W>A - the best!!
Pozdrawiam!
>>>>>
soldiier
<<<<<<

D>T>K>K>W>A - the best!!
Pozdrawiam!
>>>>>

...
Napisał(a)
Na mnie też Thermal nie działał i to choćbym nie wiem jak brał :(
K-1 Tournament!
K-1 Tournament!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!