moge chdozic a silownie jesli mam swiezo zrobiony tatuaz na lydce??? cwiczenie nog odpuszcze sobie na 2tyg na pewno, ale nie chce przerywac innych parti. mozna z tym cwiczyc. swiezy czyli chodzi mi o to ze np jednego dnia mam dziare a po 2 dniac juz na silke.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mysle ze tak.Nic niepowinno sie stac.Tylko przysiadow tez nierob.A po tygodniu juz mozesz cwiczyc normalnie.
...
Napisał(a)
Mistrzowie! Zrobilem dziś tatuaż na plecach, moge juz iśc dziś na silke czy nie bardzo????
...
Napisał(a)
Przepraszam ze piszę tu a nie gdzie indziej, ale potrzebuje tylko szybkiej odpowiedzi:)
...
Napisał(a)
imo min. 2tyg...
nie znam sie dokladnie na procesie gojenia tatuazu, ale wazne zeby nie bylo strupkow itp.
nie znam sie dokladnie na procesie gojenia tatuazu, ale wazne zeby nie bylo strupkow itp.
...
Napisał(a)
Tydzien-dwa. Zalezy jak szybko Ci sie wygoi. Jak strupek odpadnie mozesz juz cwiczyc spokojnie, nawet jesli to bedzie trwac tylko tydzien. A i nie pomagaj mu czasem w odpadaniu bo moze byc nie ciekawie 

1
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!