witam mam problem cwicze ostatnio regularnie nogi (silowo) i od dawna juz pstrykalo mi w kolanie ale to nie jak chrzastki raczej jakby zylka mi przeskakiwala (dodam ze z tylu nogi od wewnetrznej {sciegna}) i pakwalem dalej z ta mysla po wczorajszym treningu azczolom odczuwac to pstrykanie przy schodzeniu ze schodow(dziwne nigdy tego nie mialem i nie czulem)
kolejnym zmartwieniwm jest moj lojiec a dokladnie jego sciegno (tricepsa)
tez w tym tygodniu jak to zawsze rece sobie robie i triko zaczolem zawsze robilem francuskie wyciskanie hantelka 17kg i bylo ok na rozgrzewke 15kg potem 17kg jak wszedlem na 17 zaczolem odczowac sciegno jakby ialo peknac??????????????? przestalem robic serie zszedlem do 15 i bylo ok ale 2 dni puzniej dzis skubany jak przyciagalem (przedmiot po lini prostej stojac lewa reka{kosiarke}) to mnie bolalo ale to dziwnie bardzo czemu i to w dodatku i kolano i lokiec sa "lewe"
[(kiedys pisalem tez o barko tez hvj z lewej strony sie psul)]
po.ebane jak tu mozna sie nie wnerwic pomozcie pozdro
POMOCY!!!!!!!
a co do lekaza nie mam czacu na niego (skomplikowane)
Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2008-05-17 14:48:59
kolejnym zmartwieniwm jest moj lojiec a dokladnie jego sciegno (tricepsa)
tez w tym tygodniu jak to zawsze rece sobie robie i triko zaczolem zawsze robilem francuskie wyciskanie hantelka 17kg i bylo ok na rozgrzewke 15kg potem 17kg jak wszedlem na 17 zaczolem odczowac sciegno jakby ialo peknac??????????????? przestalem robic serie zszedlem do 15 i bylo ok ale 2 dni puzniej dzis skubany jak przyciagalem (przedmiot po lini prostej stojac lewa reka{kosiarke}) to mnie bolalo ale to dziwnie bardzo czemu i to w dodatku i kolano i lokiec sa "lewe"
[(kiedys pisalem tez o barko tez hvj z lewej strony sie psul)]
po.ebane jak tu mozna sie nie wnerwic pomozcie pozdro
POMOCY!!!!!!!
a co do lekaza nie mam czacu na niego (skomplikowane)
Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2008-05-17 14:48:59
I'll Show You How Great I AM!!!!