Szacuny
6
Napisanych postów
702
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9233
Sprzedam profi whey mass otworzone około 3,8kg smak czekoladowy za 130zł oraz whey pro matrix tez czekoladowy i otworzony około 1,4kg za 105zł oraz carbo okło 950g za 20zł samk pomarańczowy! Przy zakupie tego wszystkiego dorzucam shaker gratis! Niestety mam przez to wojne gdyz zakazano mi to jesc a opakowania są zbyt duze by je chowac w domq a szkoda by się zmarnowało wiec postanowiłem to sprzedac! cezkam na kupców!!
Szacuny
5
Napisanych postów
7832
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
81052
rodzine twierdza ze se watrobe wysadzasz i faszerujesz sie gownem? tez tak u mnei gada matka
Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
6
Napisanych postów
702
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9233
moi starzy mysla ze to jest jak sterydy no ale coz nie kazdy rodzic idzie za postepem nauki!wydaje mi sie te ceny sa bardzo niskie i barzdo opłacalne zachcecam do kupna!
Szacuny
6
Napisanych postów
702
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9233
ok chłopaki widze ze wam chyba troszhe cena nie odpowiada wiec postanowiłem jescze troche spuscic bo musze to sprzedac za profi whey mass zycze sobie 115zł za matrixa 100zł a za crabo 15zł wiec jak jest ktos chetny??jesli cos piszcie tu w tym poscie albo na maila!!pozdrawiam!
profi whey mass otworzone około 3,8kg smak czekoladowy za 130zł oraz whey pro matrix tez czekoladowy i otworzony około 1,4kg za 105zł oraz carbo okło 950g za 20zł samk pomarańczowy! Przy zakupie tego wszystkiego dorzucam shaker gratis