...
Napisał(a)
Mam takie male pytanko czy podczas cyklu mozna stosowac jakies srodki typu exstasy,amfa itp chodzi o narkotyki czy nie wplynie to na samopoczucie bo slyszalem zeby lepiej wstrzymac sie od takich polaczen bo moze sie to zle skonczyc czy to prawda?????????????/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hm a pomysl tak logicznie jak jestes chory i bierzesz leki(antybiotyki) czy jest wskazane cpanie ? picie alk ? chyba nie...
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
Elite pisal ze zdarzalo mu sie zabawic na koxie i nie bylo zle, jednak jak wiadomo kazdy zareaguje inaczej, ja ze swej strony nie polecam bo jak pjerdolniesz w kalendarz to juz bedzie za pozno
pozdro

pozdro
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
nie radze ze wzgledu na cisnienie
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
kurna Paciorek tak sie przygladam od dawna na avatara twojego i jakies dziwne masz te hantelki
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dzieki za rade jestem tego samego zdania i mysle ze przemowie co niektorym do rozsadku................pozddro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
........::::OKRES PÓŁTRWANIA TOWARU WE KRWI::::........
Następny temat