Z ciekawości jaki jest to rodzaj białka sojowego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Zgadza się,jako uzupełnienie
A uzupełnienie moim zdaniem nie powinno przekraczać 2 porcji odrzywki białkowej dziennie..no ale z tym jak wiadomo różnie bywa..
Mc chcesz być kobietą??jedz 10 kilo soji dziennie
Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
No z soji
, to takie roślinne, niepełnowartościowe . A rodzaj chyba żeński hrhr ;)
Zmieniony przez - brutus w dniu 2004-04-04 12:09:32
, to takie roślinne, niepełnowartościowe . A rodzaj chyba żeński hrhr ;)
Zmieniony przez - brutus w dniu 2004-04-04 12:09:32
...
...
No sojowe jest naturalnie z soji.Teoretycznie zmniejsza poziom estrogenow i tym samym przyczynia sie do lepszej budowy masy miesniowej.
Do zalet nalezy zaliczyc takze bv tego bialka wynoszace 70, duza ilosc glutaminy na 100g ok. 11% oraz izoflowany o chatrakterze dzialania przeciwutleniajacym.
Przeciwutleniacze chronia komorki przed uszkadzajacym dzialaniem wolnych rodnikow, korzystnie wplywaja na serce, obnizaja poziomu cholesterolu i poprawiajam profil lipidow krwi.
W praktyce soje polecam tylko jako uzupelnienie i nie opieranie sie glownie na tym skladniku w celu budowy masy miesniowej.
Do zalet nalezy zaliczyc takze bv tego bialka wynoszace 70, duza ilosc glutaminy na 100g ok. 11% oraz izoflowany o chatrakterze dzialania przeciwutleniajacym.
Przeciwutleniacze chronia komorki przed uszkadzajacym dzialaniem wolnych rodnikow, korzystnie wplywaja na serce, obnizaja poziomu cholesterolu i poprawiajam profil lipidow krwi.
W praktyce soje polecam tylko jako uzupelnienie i nie opieranie sie glownie na tym skladniku w celu budowy masy miesniowej.
...
>>Teoretycznie zmniejsza poziom estrogenow i tym samym przyczynia sie do lepszej budowy masy miesniowej.
Ke? Niby dlaczego niższy poziom estrogenu ma budować lepszą masę mięśniową?
Ke? Niby dlaczego niższy poziom estrogenu ma budować lepszą masę mięśniową?
...
e lite nie buduje lepsza mase, tylko lepiej - w sensie latwiej - sie ja buduje, a jesli nie wiesz dlaczego, to pozostawie to bez komentarza :D
...
SFD nie jest źródłem rzetelnej wiedzy.. wydaje mi sie, że w większości przypadków nie wiesz o czym piszesz.. coś gdzieś przeczytasz.. coś usłyszysz.. ale niestety nie rozumiesz tego.. i potem powstają takie farmazony jak teraz.. jeżeli jest inaczej i masz jakieś argumenty dla tej teorii, którą przedstawiłeś to prosze przedstaw je.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz